Έλενα Παπαρίζου: «25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της η Έλενα Παπαρίζου 

Έλενα Παπαρίζου: «25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας στα εύκολα και στα δύσκολα»
1'

Η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την στήριξή τους στο πρόσωπό της όλα αυτά τα χρόνια.

Η τραγουδίστρια έλαβε ένα τιμητικό βραβείο για τη καριέρα της και τη προσφορά της στην ελληνική μουσική και θέλησε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφορικά με τα MAD VMA τα οποία προβλήθηκαν στο Mega την Κυριακή 7 Ιουλίου.

«25 χρόνια μαζί. 25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όταν είμαι on stage, όταν είμαι backstage, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα πάνω και στα κάτω μου. 25 χρόνια πριν, χτύπησε το τηλέφωνο της μαμάς μου στο Γκέτεμποργκ για δουλειά, και εκείνη τους είπε ότι δεν είμαι σπίτι, γιατί είμαι στο σχολείο. Σήμερα, είμαι εδώ και λαμβάνω αυτό το βραβείο και δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι. Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά, μα και ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν », έγραψε αρχικά στη λεζάντα της η Έλενα Παπαρίζου.

Συνεχίζοντας η τραγουδίστρια ανέφερε: «Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς, που συνεχίζετε και μου χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας. Σας αγαπώ όλους πολύ, είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, και να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται!».

https://www.instagram.com/reel/C9KLl53MTqK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή