Ζόζεφιν: Αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 17 της

Η Ζόζεφιν μίλησε για την πλαστική που έκανε σε εφηβική ηλικία

Ζόζεφιν: Αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 17 της
2'

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Ζόζεφιν, με αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της, ενώ αναφέρθηκε και στην πλαστική επέμβαση που είχε κάνει σε ηλικία 17 ετών.

«Όποτε με σταματάει κόσμος στον δρόμο μού λέει με σιγουριά: «Είσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο». Πλέον, έχω πει ότι επειδή δεν θέλω να τους το χαλάω θα λέω ότι πηγαίνω. Τα τελευταία χρόνια, καθώς αυτή η δουλειά δεν έχει ωράρια, δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να πηγαίνω όσο συχνά θέλω στο γυμναστήριο. Αλλά με τις τόσο πολλές πρόβες που κάνω με τους χορευτές στη σκηνή – μπορεί να με κρατήσουν και οκτώ ώρες – πιστεύω ότι είναι αρκετό για να είναι το σώμα μου σε φόρμα. Φροντίζω όμως να τρώω υγιεινά. Πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να κοιμάμαι καλά, ιδανικά για ένα οκτάωρο. Συνήθως κοιμάμαι πέντε με έξι ώρες.», απάντησε η Ζόζεφιν σε ερώτηση για το πως διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Σε μικρότερη ηλικία έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσε τίποτα ή που είχα ανασφάλεια, αλλά είμαι ένα κορίτσι που όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή δεν υποδύεται κάποια άλλη. Αν καταφέρεις αυτό που παρουσιάζεις να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν διαφέρω από αυτό που βλέπει ο κόσμος στις live εμφανίσεις μου. Είμαι η ίδια και αυτό μου δίνει ηρεμία.», συμπλήρωσε η δημοφιλής pop star.

Όσον αφορά την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη σε ηλικία 17 ετών, η Ζόζεφιν είπε: «Αυτό το έκανα στα 17 μου, πριν ξεκινήσω το τραγούδι. Ήθελα να τη διορθώσω και νιώθω ότι έκανα καλά. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή