ANT1: Ποιοι θα παρουσιάζουν δελτία και ενημερωτικές εκπομπές – Η μεγάλη επιστροφή

Το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει με σταθερές αξίες και πολλές εκπλήξεις…

ANT1: Ποιοι θα παρουσιάζουν δελτία και ενημερωτικές εκπομπές – Η μεγάλη επιστροφή
2'

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα χρονιά θα έχει πολλές σταθερές αξίες, ειδικά στο κομμάτι της ενημέρωσης. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο τιμόνι από Δευτέρα έως και Παρασκευή και τη Ρίτσα Μπιζόγλη τα Σαββατοκύριακα, αλλά και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, θα ενημερώνει με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα τους πολίτες.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έχουν ραντεβού με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο παρουσιάζουν οι Μαρία Σαράφογλου, Γιώργος Κούρος και Νικόλας Βαφειάδης.

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, επιστρέφει για 13η χρονιά στον ΑΝΤ1 και θα αποτελεί και φέτος τον σταθερό προορισμό για θέματα υγείας και ευεξίας.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1! Καθημερινά ο Γιώργος Παπαδάκης έρχεται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, υποδέχονται καλεσμένους, φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου για να βάλει, και πάλι, τη δημοσιογραφική του σφραγίδα σε συνεντεύξεις που θα γίνουν σημείο αναφοράς και θα προκαλέσουν αίσθηση. Η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα είναι και αυτή τη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που συγκινούν με την αλήθεια τους.

Μεγάλη έκπληξη είναι η επιστροφή της εκπομπής «Στον Ενικό». Το επιτυχημένο πρότζεκτ του Νίκου Χατζηνικολάου επιστρέφει στον ΑΝΤ1, φιλοξενώντας τον παλμό των εξελίξεων, τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, αναλύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα από την Πολιτική, την Οικονομία και την Κοινωνία, σε μία χρονική περίοδο, γεμάτη από σημαντικές κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή