Σάνεν Ντόχερτι: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία - Τι έκαναν οι φίλοι της για να την ικανοποιήσουν

Η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στο Μαλιμπού το περασμένο Σάββατο, περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της φίλους

Σάνεν Ντόχερτι: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία - Τι έκαναν οι φίλοι της για να την ικανοποιήσουν
Instagram
3'

«Να πεθάνει ως διαζευγμένη γυναίκα». Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της πολυαγαπημένης Σάνεν Ντόχερτι, λένε οι στενοί φίλοι της στον διεθνή Τύπο.

Η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στο Μαλιμπού το περασμένο Σάββατο, περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι φοβήθηκαν ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της θα μπορούσε να διεκδικήσει την περιουσία της. Πρόκειται για περιουσία που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην New York Post.

Το διαζύγιο ανάμεσα στη Σάνεν Ντόχερτι και τον Κερτ Ισβαριένκο υπογράφηκε μόλις λίγες ώρες πριν η Ντόχερτι πεθάνει σε ηλικία 53 ετών, έπειτα από 9χρονη μάχη με τον καρκίνο του μαστού που τελικά επεκτάθηκε στον εγκέφαλο και τα οστά της.

Η τελευταία επιθυμία της Σάνεν Ντόχερτι

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ άσχημα» δήλωσε ένας φίλος της ηθοποιού στο Page Six για τη διάγνωσή της. «Πάλεψε τόσο σκληρά και είναι τόσο άδικο… Η Σάνεν πέθανε πριν το διαζύγιο μπορέσει να πάρει την σφραγίδα του δικαστηρίου. Το μόλο που θέλαμε ήταν να πραγματοποιηθεί η τελευταία της επιθυμία – να πεθάνει ως διαζευγμένη γυναίκα».

Τα δικαστικά έγγραφα που είδε το Page Six δείχνουν ότι η Ντόχερτι υπέγραψε την κατάθεση την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Ωστόσο, δεν είχε οριστικοποιηθεί τη στιγμή του θανάτου της το βράδυ του Σαββάτου.

Οι φίλοι της Σάνεν Ντόχερτι έκαναν τα πάντα για να προλάβει να βγει το διαζύγιο

Μόνο μια μικρή ομάδα αγαπημένων προσώπων γνώριζε ότι η υγεία της Σάνεν Ντόχερτι είχε χειροτερέψει τις τελευταίες εβδομάδες και οι πηγές του Page Six αναφέρουν πως η διάσημη δικηγόρος του Χόλιγουντ Λάρα Βάσερ εργάστηκε ακούραστα την εβδομάδα πριν από τον θάνατο της ηθοποιού για να διασφαλίσει πως το διαζύγιο θα μπορούσε να κατατεθεί.

«Η Λάρα Βάσερ πραγματικά, δούλεψε πολύ σκληρά όταν έγινε σαφές ότι ήταν καιρός να βγει το διαζύγιο» είπε ένας φίλος. «Οι φίλοι της ήταν έξαλλοι με τον Κερτ. Ήταν ένας απατεώνας και είχε εξωσυζυγική σχέση» είπε η πηγή. «Πίστευε ότι την απατούσε με πολλές γυναίκες – ενώ είχε καρκίνο. Δεν μπορείς να το συγχωρέσεις αυτό».

Επικυρώθηκε το διαζύγιο μετά τον θάνατό της

Όπως μετέδωσε το TMZ, σε μια σπάνια κίνηση, ένας δικαστής οικογενειακού δικαίου έκανε δεκτή την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού και υπέγραψε το διαζύγιο τη Δευτέρα, δύο ημέρες μετά τον θάνατό της. Όπως δήλωσε εμπειρογνώμονας του οικογενειακού δικαίου συνήθως, αν κάποιος πεθάνει στη μέση του διαζυγίου στην Καλιφόρνια και στις περισσότερες άλλες πολιτείες, το δικαστήριο οικογενειακού δικαίου χάνει τη δικαιοδοσία του και η υπόθεση διεκπεραιώνεται στο αρμόδιο δικαστήριο για διαθήκες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή