Τέσσερις εκπομπές στην TV που θα μας ταξιδέψουν – Ποιοι αναλαμβάνουν την παρουσίαση

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν και οι ταξιδιωτικές εκπομπές θα απασχολήσουν

Τέσσερις εκπομπές στην TV που θα μας ταξιδέψουν – Ποιοι αναλαμβάνουν την παρουσίαση
Pixabay
2'

Υπήρξαν μόδα για αρκετά χρόνια, έκαναν μεγάλη επιτυχία, αλλά στην πορεία -λόγω υψηλού κόστους και απαιτητικών γυρισμάτων- οι περισσότερες ολοκληρώθηκαν. Την ερχόμενη χρονιά, όμως, θα δούμε ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικές εκπομπές με πρόσωπα που απασχολούν και συζητιούνται.

Στον ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουμε δύο πρότζεκτ. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη για την επαναφορά του «World Party», με τίτλο εργασίας «S&G reunion». Οι δύο άντρες, που συνδέθηκαν με μία στενή φιλία αλλά αργότερα η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, σμίγουν ξανά με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις αρχές Αυγούστου. Σάκης και Γιώργος θα βρεθούν ακόμη και στο εξωτερικό, με το κοινό να ανυπομονεί για τα καινούργια επεισόδια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρεθεί με τρεις εκπομπές στο κανάλι του Αμαρουσίου. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» συνεχίζει την πορεία του, όπως και το late night «The 2night show». Ένα ταξιδιωτικό φορμάτ, στα πρότυπα του «Όμορφου Κόσμου», προστίθεται στον χάρτη και θα φέρει τον τίτλο «The RoadShow», με τον μετρ του είδους να γυρίζει την Ελλάδα δείχνοντας τις ομορφιές της και τους ανθρώπους της. Για την ιστορία, ο παρουσιαστής αγαπήθηκε πολύ στο ξεκίνημα της καριέρας του μέσα από ένα παρόμοιο φορμάτ και οι φανατικοί του έχουν ενθουσιαστεί.

Η οικογένεια του «Happy Traveller», όπως όλα δείχνουν, θα ξαναβρεθεί στον ΣΚΑΪ για 9η συνεχόμενη χρονιά. Εξορμήσεις, νέες περιπέτειες, νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, θα πρωταγωνιστήσουν. Εντυπωσιακές εικόνες, μέρη μαγικά στην άλλη άκρη της γης αλλά και πανέμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας συντροφεύουν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα επισκέπτονται προβεβλημένα και όχι μόνο μέρη, εξερευνούν κάθε γωνιά και μάς ταξιδεύουν νοητά σε όμορφους προορισμούς.

Πάντα ανοιχτός σε κάθε νέα πρόκληση, ο Ζερόμ Καλούτα θα συνεχίσει να καλεί τους θεατές της ΕΡΤ1 σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε φημισμένους αλλά και άγνωστους θησαυρούς της ελληνικής επικράτειας. Ο Ζερόμ θα παίρνει τα βουνά και τα λαγκάδια, θα εξερευνά δάση, σπήλαια, μικροσκοπικά χωριά και ιστορικά μονοπάτια, θα έρχεται σε επαφή με ανθρώπους, που έχουν να αφηγηθούν μοναδικές ιστορίες και θα μοιράζεται μαζί τους εικόνες και γεύσεις, στιγμές από την καθημερινότητα, τις παραδόσεις, τις συνήθειες, τους χορούς και τα γλέντια τους. Το «Φτάσαμε» είναι ένα διαφορετικό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ, με υπέροχα τοπία, δράση, εξερεύνηση, γεύση, μελωδία, χιούμορ και ξεχωριστούς ανθρώπους, που κέρδισε το στοίχημα και πήρε το πράσινο φως.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή