Λίστα ανεπιθύμητων: Σε ποιους «έριξε πόρτα» η Shannen Doherty για την κηδεία της

Η Σάνεν Ντόχερτι είχε μια λίστα με άτομα που δεν είναι ευπρόσδεκτα στην κηδεία της

Λίστα ανεπιθύμητων: Σε ποιους «έριξε πόρτα» η Shannen Doherty για την κηδεία της
2'

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Shannen Doherty, η οποία πέθανε στις αρχές του μήνα από καρκίνο του μαστού, είχε προετοιμάσει την κηδεία της μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Και το άκρως εντυπωσιακό ήταν ότι υπήρχε ακόμη και μια λίστα με άτομα που δεν είναι ευπρόσδεκτα.

Ο Ντόχερτι πέθανε στις 13 Ιουλίου σε ηλικία 53 ετών από καρκίνο του μαστού, μετά από πολύχρονη μάχη με την ασθένεια. Η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη για την κηδεία της. Δεν ήθελε να είναι ένα θλιβερό γεγονός, αλλά μια «γιορτή αγάπης». Και στην κηδεία της θα πρέπει να παρευρεθούν μόνο στενά αγαπημένα πρόσωπα. Επομένως, η λίστα των καλεσμένων θα ήταν στη σύντομη, και θα υπήρχε επίσης μια λίστα με άτομα που θα προτιμούσε να μην παρευρεθούν.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν αλλά δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι για να έρθουν δεν είναι απαραιτήτως οι καλύτεροι λόγοι... Δεν με συμπαθούν τόσο ώστε να έρθουν στην κηδεία μου», είπε η Ντόχερτι στο podcast της.

«Έρχονται επειδή είναι πολιτικά ορθό και επειδή δεν θέλουν να φαίνεται άσχημα, οπότε θέλω επίσης να τους αφαιρέσω λίγο την πίεση. Και θέλω η κηδεία μου να είναι μια γιορτή αγάπης, δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε, «Δόξα τω Θεώ αυτή η σκύλα πέθανε τώρα».

Ως αποτέλεσμα, της επιθυμίας της, δύο πρώην συμπρωταγωνίστριές της από το Beverly Hills 90210 και το Charmed δεν θα είχαν προσκληθεί στην κηδεία της. Δεν είναι μυστικό ότι η Ντόχερτι δεν τα πήγαινε καλά με τις ηθοποιούς Τζένι Γκαρθ και Αλίσα Μιλάνο.

Για να διασφαλίσει ότι όλα θα πήγαιναν σύμφωνα με τις επιθυμίες της, η ηθοποιός είχε προγραμματίσει την κηδεία της και όλα τα άλλα θέματα που θα έπρεπε να διευθετηθούν λεπτομερώς.

Για παράδειγμα, η ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε να αποτεφρωθεί και οι στάχτες της να αναμειχθούν με αυτές του πατέρα της, εξήγησε στο podcast της Let's be clear.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή