Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους με... ερωτικά ραβασάκια

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως έφτασαν ένα βήμα πριν καταθέσουν αίτημα διαζυγίου

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους με... ερωτικά ραβασάκια
Associated Press
1'

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους γράφοντας και στέλνοντας ερωτικά μηνύματα ο ένας στον άλλο.

Το ζευγάρι είχε αρχικά χωρίσει το 2004 και επανενώθηκε το 2021, ζει σε χωριστά σπίτια, ενώ αμφότεροι έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις δίχως να φοράνε τις βέρες τους.

Μάλιστα η φήμες περί διαζυγίου δίνουν και παίρνουν και σύμφωνα με την Daily Μail παρά το γεγονός πως σκέφτονταν να χωρίσουν, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ακόμη, μια πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ κοντά στο να καταθέσει αίτημα διαζυγίου, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στο γάμο τους και προσπαθούν να την αναθερμάνουν μέσω ερωτικών σημειωμάτων. Η Λόπεζ μάλιστα εχει μοιραστεί ερωτικά σημειώματα που της έγραφε ο Άφλεκ στην ταινία της «The Greatest Love Story Never Told» και ο ηθοποιός από την πλευρά του είχε κρατήσει την αλληλογραφία τους από την προηγούμενη σχέση τους, την οποία αργότερα συνέθεσε σε ένα βιβλίο για τη σταρ.

Το ζευγάρι αρραβωνίαστηκε το 2002, αλλά χώρισε το 2004 για να ξανασμίξει και να παντρευτεί το 2022.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή