MEGA: Το τρέιλερ της Μπάρκα, η φωτογράφιση της Γιάμαλη και η αναμονή για τη Φαίη Σκορδά

Τα πρόσωπα του MEGA βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος…

MEGA: Το τρέιλερ της Μπάρκα, η φωτογράφιση της Γιάμαλη και η αναμονή για τη Φαίη Σκορδά
4'

Ο Ιούλιος ολοκληρώνεται και οι παρουσιαστές του MEGA προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ερχόμενη σεζόν. Καθημερινά γυρίζονται τρέιλερ και γίνονται φωτογραφίσεις, με το πρώτο βιντεάκι της Δανάης Μπάρκα να είναι γεγονός.

Η παρουσιάστρια μπορεί να αλλάζει ζώνη, μετακινούμενη στη μεσημεριανή, όχι όμως σταθμό και αυτό σίγουρα προσδίδει λιγότερο άγχος. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί μέρος από το τρέιλερ, ποζάροντας με τον Άρη Καβατζίκη και τον Γιώργο Κρικοριάν που θα μείνουν σταθερά δίπλα της. Οι δύο άντρες συνεργάζονται με τη Δανάη από την πρώτη ημέρα που πήγε στο MEGA και θα συνεχίσουν την όμορφη παρέα που έχουν χτίσει. Στο βίντεο βλέπουμε και το νέο μέλος, τη Μαρία Ένεζλη, που θα αντικαταστήσει τη Δέσποινα Καμπούρη. Στην ομάδα της μεσημεριανής πλέον εκπομπής της Δανάης θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έχοντας συγκεκριμένο ρόλο.

https://www.instagram.com/reel/C91dc_NocFS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αναστασία Γιάμαλη πλέον ανήκει στην οικογένεια του MEGA. Το κανάλι ανακοίνωσε την εν λόγω εξέλιξη πριν από λίγο καιρό με ένα «πλούσιο» δελτίο τύπου. «Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό στίβο του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ. Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον «αγώνα» της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον παλμό της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής. Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναστασία θα βρεθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και σήμερα έγινε η φωτογράφιση στην οποία την βλέπουμε λαμπερή και χαρούμενη για το νέο βήμα.

https://www.instagram.com/reel/C9zKSdhICET/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά στη Φαίη Σκορδά; Στις αρχές Αυγούστου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του MEGA καθώς μέχρι τα τέλη Ιουλίου έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια, αυτή την περίοδο, δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς με τους ανθρώπους του σταθμού προκειμένου να κλειδώσει η ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το πρώτο βήμα έγινε και, όπως όλα δείχνουν, αρχισυντάκτρια θα είναι η έμπειρη Άννα Ορφανουδάκη. Ο στενός συνεργάτης της Φαίης, Νίκος Παρτσώλης, παραμένει στο πλευρό της καθώς οι δυο τους πλέον είναι «οικογένεια», ενώ δεδομένη είναι η παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον οποίο έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές είναι οι γυναικείες παρουσίες που έχουν δεχτεί κρούση χωρίς όμως να είναι κάτι βέβαιο ακόμη. Όπως όλοι γνωρίζουμε, μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, ειδικά σε ένα καυτό τηλεοπτικό τοπίο, τίποτα και κανείς δεν είναι σίγουρος.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα πρόσωπο της οποίας το τηλέφωνο χτύπησε. Η παρουσιάστρια με δυσκολία θα καταφέρει να συνδυάσει τις προσωπικές της υποχρεώσεις με μία τέτοια θέση σε καθημερινή εκπομπή, όμως η πρόταση σίγουρα είναι τιμητική.

Επαφή έγινε και με τη Φελίσια Τσαλαπάτη, που τους τελευταίους μήνες συζητιέται αρκετά για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσία της στην περσινή εκπομπή του OPEN το καλοκαίρι ανέβασε τις μετοχές της και όχι άδικα. Πλάσμα εργατικό και λαμπερό σίγουρα έχει θέση σε μία εκπομπή.

Το όνομα της Δάφνης Καραβοκύρη επίσης έχει πέσει στο τραπέζι, ενώ δεν ξεχνάμε ότι η δημοσιογράφος είχε περάσει ως καλεσμένη από την εκπομπή της Φαίης στον ΣΚΑΪ.

Έκπληξη αποτελεί και το όνομα της Νάνσυς Νικολαΐδου, της δημοσιογράφου που βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Νάνσυ είναι ένα πολυεργαλείο, καθώς και τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει και μπορεί να δουλέψει για πράγματα ακόμη και πίσω από τις κάμερες.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το τι θα συμβεί με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Αν και η συμμετοχή του στην ομάδα του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα ήταν σίγουρη, ρεπορτάζ -όπως αυτό του έγκριτου δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά- θέλουν τον Αντρέα να έχει θέση στο team της Φαίης Σκορδά. Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή