Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του έγινε 15 και της ευχήθηκε στα social media

Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του Γιάννη Στάνκογλου

Γιάννης Στάνκογλου: Η κόρη του έγινε 15 και της ευχήθηκε στα social media
1'

Ο Γιάννης Στάνκογλου προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση, την Πέμπτη (25/7), μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του η οποία γίνεται 15 ετών!

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του ένα στιγμιότυπο με την κόρη του να κάνει ποδήλατο, ενώ στη λεζάντα έγραψε τις τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της.

«Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου ….15 σήμερα …να είσαι τυχερή χαρούμενη υγιής χαμογελαστή σίγουρη και να μην φοβάσαι …α…και να ταξιδεύεις …και να ταξιδεύουμε…» έγραψε ο Γιάννης Στάνκτογλου

https://www.instagram.com/reel/C91gkcstmFF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τον χωρισμό από τη σύζυγό του, ο Γιάννης Στάνκογλου είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Δεν υπήρχε λόγος που επέλεξα να μιλήσω για τον χωρισμό μου αυτή την περίοδο. Οι φίλοι μου, οι κολλητοί μου και οι γνωστοί μου το ήξεραν. Εγώ ήθελα όλο αυτό να προστατευθεί ειδικά για τα παιδιά, γιατί γίνεται όλο αυτό με τον Τύπο και πάνε τα παιδιά και βλέπουν την μαμά τους και τον μπαμπά του κρεμασμένους στα περίπτερα. Είναι κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να ζήσουν. Πλέον είμαστε στο ίντερνετ και τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα οπότε δεν ήθελα να βιώσουν κάτι τέτοιο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή