Τζόυς Ευείδη: Ο Δαλιανίδης στη δουλειά ήταν Αδόλφος Χίτλερ

«Ο Δαλιανίδης πράγματι ήταν πολύ απαιτητικός στη δουλειά, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Σαν άνθρωπος όμως ήταν γλύκα», απαντά η Τζόυς Ευείδη

Τζόυς Ευείδη
1'

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία με τον Γιάννη Δαλιανίδη στο «Ρετιρέ», με αφορμή τις επαναλήψεις της σειράς στο MEGA.

Ισχύει ότι ο Δαλιανίδης ήταν τόσο αυστηρός που ακόμη και πρωταγωνιστές είχαν βάλει τα κλάματα;

«Εγώ δεν είχα βάλει ποτέ τα κλάματα, ήμουν από τους πολύ τυχερούς και ανθεκτικούς. Είμαι λίγο μαύρο σκυλί (γέλια). Προτιμώ να κλαίω ιδιωτικώς, αν είναι να κλάψω. Ο Δαλιανίδης πράγματι ήταν πολύ απαιτητικός στη δουλειά, ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Σαν άνθρωπος όμως ήταν γλύκα», απαντά η Τζόυς Ευείδη.

«Μπορούσες να τους πεις ό,τι θέλεις, όμως το αποτέλεσμα σου έπρεπε να ήταν άρτιο, τα λόγια σου να είναι μαθημένα και να στροφάρεις γρήγορα σ’ αυτό που θα σε βάλει να κάνεις. Γιατί δεν σε έβαζε να κάνεις εύκολα πράγματα. Για έναν νέο ηθοποιό δεν είναι εύκολο να κάνει 532 κινήσεις, να λέει το κείμενο του και να τρώει κιόλας. Του χρωστάω πάρα πολλά, γιατί νομίζω την μισή τηλεόραση την έμαθα από τον Γιάννη», συμπληρώνει η ηθοποιός για τον αείμνηστο σκηνοθέτη.

Κρίμα που δεν είδαμε το τέλος σε μια σειρά που έγραψε ιστορία…

«Ναι, γιατί τότε έγιναν οικονομικές ανακατωσούρες και να μην στα πολυλογώ, ούτε μισό ένσημο δεν έχουμε από το «Ρετιρέ». Κήρυξε πτώχευση η παραγωγή της σειράς και δεν πήραμε τίποτα. Δυστυχώς, συμβαίνουν αυτά στο επάγγελμα», σχολιάζει η Τζόυς Ευείδη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή