Παρουσιάστριες σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης

Παρουσιάστριες πρώτης γραμμής ψάχνουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν και συζητιούνται

Παρουσιάστριες σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης
Instagram
3'

Κάποιοι από τους παρουσιαστές έχουν φύγει για διακοπές ήσυχοι καθώς έχουν κλειδώσει τις εκπομπές τους για τη νέα χρονιά. Κυρίες όμως της πρώτης γραμμής σχολιάζονται και συζητιούνται για το τηλεοπτικό τους μέλλον, αφού ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει τι θα κάνουν.

Πρωταγωνίστρια στη μικρή οθόνη και στα μεταγραφικά σενάρια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές πριν από κάποιες εβδομάδες και έκλεισε την πόρτα του MEGA. Κρατώντας πάντα κρυφά τα χαρτιά της και χωρίς να αποκαλύπτει ή να αφήνει να διαρρέουν οι επαφές της, η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Άνδρο. Φήμες την θέλουν να απέχει το πρώτο μισό της σεζόν και να επιστρέφει στις αρχές του 2025 με βραδινό σόου στον ΑΝΤ1, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από τις δύο πλευρές. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνει αφορμή για δεκάδες σχόλια και ρεπορτάζ, με την ίδια και την οικογένειά της να είναι οι μοναδικοί που γνωρίζουν την αλήθεια.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έφυγε από τον ΑΝΤ1, καθώς δεν δέχτηκε να δημιουργήσει μία infotainment εκπομπή και να γυρίσει την πλάτη στην «καθαρή ψυχαγωγία». Πρόσωπο λαμπερό και φωτογενές, πάντα βρίσκεται στο μυαλό στελεχών για πρότζεκτ και σόου. Έτσι, ήδη έχει δεχτεί μία πρόταση από την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί για να περάσει το κατώφλι του ΣΚΑΪ ενώ οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να συζητά και για φορμάτ του STAR. Η σόουγουμαν θα είναι εξαιρετικά προσεκτική στο επόμενο βήμα της και μέχρι τότε φροντίζει να γεμίζει τις μπαταρίες της με την οικογένειά της σε νησιά του Αιγαίου.

Με δάκρυα στα μάτια η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το κοινό του ALPHA και ολοκλήρωσε μία ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία με το «T-Live». Αν και όλα έδειχναν ότι οι συζητήσεις με το OPEN προχωρούν και όλα είναι θέμα υπογραφών, το ζήτημα έχει «παγώσει». Άλλωστε, στο κανάλι της Παιανίας υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά για την επόμενη χρονιά και το επόμενο διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο ίδιο μέτωπο, είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει ένα γρήγορο πέρασμα με το «TV Queen». Το ριάλιτι ολοκληρώθηκε πρόωρα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, κι έτσι η επιστροφή της παρουσιάστριας μετά από ένα διάστημα αποχής δεν είχε θετικό πρόσημο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι συζητά για κάτι. Βέβαια, αρκετά πράγματα θα κριθούν στο «παρά πέντε» της έναρξης της τηλεοπτικής χρονιάς με την ίδια να ελπίζει σε μία καλή πρόταση.

Η Βίκυ Καγιά δεν έχει σταματήσει να συζητιέται. Μετά το τέλος του «Shopping Star» και την αποχή της από την TV, συζήτησε με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για κάνει come back την ερχόμενη χρονιά με το πρότζεκτ «Πόλεμοι της ντουλάπας». Οι επαφές δεν απέφεραν καρπούς, με την ξανθιά παρουσιάστρια να δηλώνει: «Έπαιξαν διάφορα πραγματάκια και συζητήθηκαν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευδοκίμησε κάτι ή ήταν κάτι αρεστό κι από τις δύο μεριές για να προχωρήσει και να γίνει. Εφόσον δεν προχώρησε κάτι και δεν έγινε, δεν βρίσκω και τον λόγο να το υπεραναλύουμε. Όταν κάτι θα βρεθεί και πραγματικά θα λειτουργήσει, θα το μάθετε όπως πάντα». Αν και ρεπορτάζ την θέλουν πλέον να βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΝΤ1, μέχρι αυτή τη στιγμή στελέχη του Αμαρουσίου δεν το επιβεβαιώνουν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή