Tempting Fortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι κανόνες του ριάλιτι

Νέο πρότζεκτ έρχεται στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου…

Tempting Fortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι κανόνες του ριάλιτι
2'

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε ότι το «Tempting Fortune» έρχεται στο νέο πρόγραμμα. Το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται το φθινόπωρο στην Ελλάδα, μέσα από την τηλεοπτική οθόνη και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του αναλαμβάνει να παρουσιάσει το πιο καινοτόμο ριάλιτι, ένα show που συνδυάζει την περιπέτεια με τη στρατηγική, την αντοχή με την πρόκληση… Επιτυχημένος ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, σκηνοθέτης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, ο Γιάννης, άνθρωπος με χιούμορ και διεισδυτική ματιά στα πράγματα, θα βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο «Tempting Fortune».

12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους. Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

Στον ΣΚΑΪ, όμως, η καινούργια χρονιά φέρνει πολλές εκπλήξεις. Το «My style rocks» επιστρέφει και ήδη βρίσκεται στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών. Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί παίκτριες που αγαπούν τη μόδα και το στυλ, ενίοτε και τους τηλεοπτικούς καβγάδες, για να μάς συντροφεύουν τα μεσημέρια.

ΣΚΑΪ σημαίνει επιβίωση. Στα σκαριά, εκτός του προαναφερθέντος, βρίσκεται το «Exatlon». Πρόκειται για ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό, και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση. Να σημειωθεί ότι το δεύτερο μισό της χρονιάς θα δούμε και το «Survivor», με σίγουρο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό που έχει συνδέσει το όνομά του με το πρότζεκτ.

Το «Cash Kitchen» είναι ένα από τα προγράμματα του καναλιού του Φαλήρου που... θα μας βάλει στην κουζίνα. Πρόκειται για ένα μαγειρικό φορμάτ, όπου 12 παίκτες θα βάλουν όλη την αγάπη και το μαγειρικό τους ταλέντο για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και το κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή