Σπάνια εξομολόγηση Τσιτσιπά για Μπαντόσα - «Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ»

Για την σχέση του με την Πάολα Μπαντόσα μίλησε ο Στέφανος Τσιστσιπάς

Σπάνια εξομολόγηση Τσιτσιπά για Μπαντόσα - «Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ»
1'

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την σχέση του με την, επίσης, τενίστρια, Πάολα Μπαντόσα, προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο «Down Town», λίγο πριν την αναχώρησή του για το Παρίσι.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως αντιμετωπίζει το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για την προσωπική του ζωή, ο Έλληνας τενίστας απάντησε:

«Το να έχω μία όμορφη και επιτυχημένη κοπέλα, όχι, δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα βγαίνω με τενίστρια και τώρα που το έχω νιώθω ευλογημένος. Έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, αλλά και ο ένας στον άλλον, μαζί, σε αυτό το κοινό ταξίδι. Η κοπέλα μου έχει υποφέρει πολύ και έτσι μπόρεσα κι εγώ να δω πόσο ανθεκτικός είμαι στις δυσκολίες και στα προβλήματα της κοινής μας ζωής. Όμως πλέον αυτές τις ημέρες τις αφήσαμε πίσω μας. Έχει επανέλθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, και είμαι και εγώ σε μία πολύ καλή πνευματική κατάσταση γνωρίζοντας τι προτεραιότητες να βάλω και πώς να διαχειριστώ διάφορα πράγματα.

«Ελπίζω αυτά τα πράγματα να είναι πιο διαχειρίσιμα από μέρους μου, γιατί θέλω να ζω μία ισορροπημένη ζωή επιτυγχάνοντας σε ό,τι και αν κάνω, εντός και εκτός γηπέδων.», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή