Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησαν το μεικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά του Παρισιού. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν τα κατάφεραν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
2'

Το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο του τένις γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-4, 7-6) από την ολλανδική ομάδα που αποτελούταν από τους Σχουρς και Κούλχοφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, έχοντας αγωνιστεί λίγες ώρες νωρίτερα για το μονό σε άνδρες και γυναίκες, δεν μπόρεσαν να βρουν την απαραίτητη χημεία απέναντι σε ένα πολύπειρο ζευγάρι στα διπλά.

Στο πρώτο σετ ηττήθηκαν σχετικά εύκολα με 6-4, ωστόσο στο δεύτερο άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και συνεργασίες. Είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν σε κάποιο break, αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 7-3 στο tie break.

Έμαθε αντίπαλο στο μονό ο Τσιτσιπάς

Με τον Σεμπαστιάν Μπάες θα αγωνιστεί την Τετάρτη (31/7) στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 23χρονος Αργεντινός, Νο18 στον κόσμο, νίκησε δύσκολα τον Μπέντζαμιν Χασάν (Νο170) από τον Λίβανο με 6-2, 3-6, 7-6(3) και έκλεισε το ραντεβού με τον Έλληνα τενίστα, που είχε προκριθεί νωρίτερα στους «16» μετά την εύκολη επικράτηση επί του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο παρελθόν κόντρα στον Μπάες.

Όποιος περάσει στα προημιτελικά, λογικά θα πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς, που παίζει στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με τον Γερμανό Ντόμινικ Κέπφερ.

Διπλή αποστολή για τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη από την πλευρά της θα διεκδικήσει αύριο (30/7) την πρόκριση στην οκτάδα του μονού και θα κάνει πρεμιέρα στο διπλό.

Η αναμέτρησή της με την Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ θα διεξαχθεί περίπου στις 14:30-15:00 (δεύτερο ματς) στο Court 7 και η νικήτρια θα παίξει στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά με μία εκ των Κόκο Γκοφ και Ντόνα Βέκιτς, που ανοίγουν το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier.

Θα ακολουθήσει περίπου στις 19:00 (Court 14) το ματς του διπλού με παρτενέρ τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, κόντρα στις Αμερικανίδες Ντανιέλ Κόλινς/Ντεζιρέ Κράβτσικ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή