Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εγκατέλειψαν το Ολυμπιακό Χωριό οι τενίστριες των ΗΠΑ λόγω άθλιων συνθηκών

Η Κόκο Γκοφ αποκάλυψε με βίντεο στο Tik Tok πως η ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ αποχώρησε από το Ολυμπιακό Χωριό και εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εγκατέλειψαν το Ολυμπιακό Χωριό οι τενίστριες των ΗΠΑ λόγω άθλιων συνθηκών
EPA/Mohammed Badra
1'

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έχουν ήδη αρκετές σημειώσεις στη... λίστα των παραπόνων και μετά τα παρατράγουδα στην Τελετή Έναρξης, ήρθαν να προστεθούν και οι «φωνές» για τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η Κόκο Γκοφ, νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις αποκάλυψε ότι η γυναικεία ομάδα τένις των ΗΠΑ, αποχώρησε και μετακινήθηκε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Η ίδια, βέβαια, παρέμεινε εκεί, αλλά όπως αναφέρει σε βίντεο στο Tik Tok, όπου δείχνει κάποια πλάνα αθλητών, οι συνθήκες είναι κακές, αφού για δέκα κορίτσια υπάρχουν δύο μπάνια.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι μετά την μετακίνηση των αθλητριών σε ξενοδοχείο, πλέον αντιστοιχούν για πέντε αθλήτριες δύο μπάνια.

Η Κόκο Γκοφ πρόσθεσε μάλιστα πως για να κοιμηθεί στο Ολυμπιακό Χωριό θα δανειστεί ένα στρώμα από την ομάδα τοξοβολίας!

Να σημειωθεί ότι οι συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν προκαλέσει κάποιες αντιπαραθέσεις, κυρίως λόγω του ότι δεν υπάρχει κλιματισμός στα δωμάτια.

Εναλλακτικά, δημιουργήθηκε ένα σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί κρύο νερό βάθους 70 μέτρων, το οποίο κυκλοφορεί στο δάπεδο των κτιρίων για τη μείωση της θερμοκρασίας στα διαμερίσματα.

Η απόφαση είναι μέρος του στόχου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να μειώσει στο μισό το αποτύπωμα άνθρακα των Αγώνων του Παρισιού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή