4 πρόσωπα-έκπληξη που αναμένουμε να δούμε σε εκπομπές και πρότζεκτ

Η τηλεοπτική σεζόν αναμένεται «καυτή» και ενδιαφέρουσα

4 πρόσωπα-έκπληξη που αναμένουμε να δούμε σε εκπομπές και πρότζεκτ
3'

Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη της τηλεοπτικής χρονιάς και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Όχι μόνο λόγω ανταγωνισμού, αλλά και εξαιτίας κάποιων προσώπων που έρχονται σε θέσεις και εκπομπές που δεν περιμέναμε!

Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι ο Φάνης Μουρατίδης. Ηθοποιός με περγαμηνές σε θέατρο και τηλεόραση, έρχεται την καινούργια σεζόν σε έναν… διαφορετικό ρόλο. «Το Money Drop, το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες κι έχει χαρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον ALPHA με τον μοναδικό Φάνη Μουρατίδη! Έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Φάνης Μουρατίδης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πλέον θα τον απολαμβάνουμε καθημερινά και στο Money Drop, αναλαμβάνοντας τα ηνία της παρουσίασης του συναρπαστικού τηλεπαιχνιδιού», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ALPHA. Πρωταγωνιστής στο σανίδι και την TV, θα έχει ενδιαφέρον πώς θα ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις.

Στο ίδιο κανάλι, μεγάλη συζήτηση είχε προκληθεί για το ποιος θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «Deal». Ονόματα ηθοποιών, παρουσιαστών από τον κόσμο της ψυχαγωγίας, είχαν πέσει στο τραπέζι όμως ο Γιώργος Θαναηλάκης έκανε την ανατροπή στην παράταση. Ο γνωστός αθλητικός ρεπόρτερ αφήνει για λίγο τα γήπεδα και τα παρκέ, προκειμένου να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι. «Είναι κάτι καινούργιο, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Το είχα στο μυαλό μου, περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να ανταποκριθώ δηλαδή στις απαιτήσεις και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να κάνω περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος.

Στο μέτωπο του ANT1 μπορεί να μην αναμένουμε εκπλήξεις στο κομμάτι της παρουσίασης, όμως έχουμε -όπως όλα δείχνουν- μία ηχηρή επιστροφή. Ο Μίλτος Μακρίδης, ο παρουσιαστής που έλαμψε τα χρυσά χρόνια της TV και θεωρήθηκε από τους καλύτερους του είδους, κάνει come back μέσα από τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Χωρίς να υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, η είδηση μιας τέτοιας επιστροφής ενθουσιάζει τους «τηλεορασάκηδες» που θυμούνται τις ατάκες και το ευφυές χιούμορ του Μίλτου.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος πάντα είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται, προκαλεί, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σταθερή και μεγάλη αξία στην TV. Τη νέα χρονιά, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το σύντομο πέρασμα από το OPEN, φημολογείται ότι θα βρεθεί στο νέο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά σε ρόλο σχολιαστή. Αν το σενάριο αυτό βγει αληθινό, τότε η παρουσιάστρια ξεκινά με έναν δυνατό άσο στο μανίκι της και στην καθημερινή αρένα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή