Λουάνα Αλόνσο: «Κύμα» στήριξης για την αθλήτρια που εκδιώχθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστόλου για την απομάκρυνση της Παραγουανής κολυμβήτριας από το Ολυμπιακό Χωριό

Λουάνα Αλόνσο: «Κύμα» στήριξης για την αθλήτρια που εκδιώχθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό
2'

Ντόρος προκλήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, μετά την απομάκρυνση της Λουάνα Αλόνσο από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης, Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε χθες (04/08) ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι η παρουσία της κολυμβήτριας έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, με αποτέλεσμα η 20χρονη να φύγει από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί.

https://www.instagram.com/p/C8p29ZPAXNX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού της εστάλησαν πολλά μηνύματα συμπαράστασης στα social media, ξεκαθάρισε ότι η απόφασή της να αποσυρθεί δεν είχε καμία σχέση με αυτούς τους Αγώνες, καθώς την πήρε «πολύ καιρό» να το αποφασίσει.

Μιλώντας στην Claro Sports, ο Αλόνσο αποκάλυψε: «Η απόφασή μου λήφθηκε εδώ και πολύ καιρό! Δεν ήταν λόγω των αγώνων! Οπότε τίποτα, απλά πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους πάντα με στήριζαν". είπε.

«Δεν έγινε όπως ήθελα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την Παραγουάη, αλλά έκανα ό,τι μπορούσα».

https://www.instagram.com/p/Cf-PsYrA1cZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημήτρης Αποστόλου: Ξέσπασε για την απομάκρυνση της Παραγουανής κολυμβήτριας

Με αφορμή την απομάκρυνση της Λουάνα Αλόνσο, ο Δημήτρης Αποστόλου, προχώρησε σε μία δημόσια διαμαρτυρία για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Ειδικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε «ανεκδιήγητη» την τελετή έναρξης, ενώ σχολίασε το πολυσυζητημένο «Μυστικό Δείπνο» με τρανς άτομα.

«Η Αλόνσο η Παραγουανή κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς... Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων. Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια φορούσε τακούνια ταπερατα βυ...ά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού.. Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχω φίλοι υπερασπιστές των θόλων μηνυμάτων των Γάλλων...ίσως να ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός σεναριογράφος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή