Πηνελόπη Γκιώνη: Η κούκλα δημοσιογράφος που «έκλεψε» την καρδιά του Μίλτου Τεντόγλου

Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κερδίσει το «χρυσό μετάλλιο» στην καρδιά του Μίλτου Τεντόγλου

Πηνελόπη Γκιώνη: Η κούκλα δημοσιογράφος που «έκλεψε» την καρδιά του Μίλτου Τεντόγλου
INTIME SPORTS
2'

Πανελλήνια περηφάνια σκόρπισε ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος σε δεύτερη συνεχή Ολυμπιάδα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής «έγραψε» το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος και έγινε ο πρώτος Έλληνας Ολυμπιονίκης με δύο «χρυσές» κατακτήσεις στο άλμα εις μήκος.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, δεν θα είχε πετύχει τίποτα, αν δεν είχε στο πλευρό του τους δικούς του και την αγαπημένη του, η οποία «αν και του σπάει τα νεύρα», όπως έχει εξομολογηθεί, έχει πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά του.

Λίγα λεπτά μετά την απονομή του Μίλτου Τεντόγλου, η σύντροφός του, Πηνελόπη Γκιώνη έκανε σχετική ανάρτηση αγγίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

xryso-metallio.jpg

Πηνελόπη Γκιώνη: Ποιά είναι η κούκλα σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου

Η Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

https://www.instagram.com/p/C-IGuIDv_Jz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σύντροφος του αθλητή έχε σπουδάσει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Συνδύασε τις σπουδές της με την αγάπη της για τον στίβο, έτσι εργάζεται ως αθλητικογράφος. Έχει καλύψει δημοσιογραφικά από κοντά Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αγαπά να γράφει για αθλητισμό γυναικών.

Ο αθλητισμός και η αγάπη που μοιράζονται για το στίβο ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά.

https://www.instagram.com/p/C8Wt7wLMwUg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αρχική συμπάθεια μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ιαπωνία. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, συναντήθηκαν εκ νέου και σιγά σιγά κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια. Η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να δεθούν ως ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/C1fZbOKov7T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Πηνελόπη Γκιώνη διαθέτει ενεργό λογαριασμό στo Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, τα ταξίδια της αλλά και στιγμές της με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Η νεαρή δημοσιογράφος βρέθηκε στο Παρίσι όπου και πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο του δικού της, Μίλτου!

https://www.instagram.com/p/CrlaPhro-ot/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή