«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι πρώτες φωτογραφίες της σπαρταριστής κωμωδίας

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα χαρίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές…

«VIΠ – Καλά Γεράματα»: Οι πρώτες φωτογραφίες της σπαρταριστής κωμωδίας
1'

Ο Αύγουστος κυλά σαν νεράκι και σιγά σιγά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν… Για μία χρονιά όπου η μυθοπλασία θα είναι κυρίαρχος στη βραδινή ζώνη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, έχουν οι κωμικές σειρές που μπορεί να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι όμως απαραίτητες για το γέλιο του κοινού.

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει στο «VΙΠ – Καλά Γεράματα» που θα βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου. Η υπόθεση αφορά σε ένα γηροκομείο… διαφορετικό από τα άλλα.

Συγκεκριμένα, τo Buona Mattina δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούμενους, τα δωμάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο – ίσως µετά από µερικά cocktail και… ροζ!

Είναι ένας πολυτελής παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνάνε καλά.

Στο παραδεισένιο αυτό μέρος, όλοι οι καλοί χωράνε! Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη και σενάριο Γωγώς Φώτου και Μάκη Πιτταρά, θα πρωταγωνιστούν οι Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης. Στον ρόλο της Λουκίας θα δούμε τη Λυδία Φωτοπούλου, στον ρόλο της Ζανέτ τη Χριστίνα Τσάφου και στον ρόλο της Φιλαρέτης την Ελένη Κρίτα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή