Πότε ξεκινούν οι ενημερωτικές εκπομπές – Κόβουν πρώτες το νήμα της σεζόν

Οι τηλεαστέρες της ενημέρωσης επιστρέφουν νωρίς από τις διακοπές τους και ρίχνονται στη μάχη

Πότε ξεκινούν οι ενημερωτικές εκπομπές – Κόβουν πρώτες το νήμα της σεζόν
2'

Η τηλεοπτική χρονιά για τους παρουσιαστές της ενημέρωσης ξεκινά νωρίτερα. Έτσι μέσα στον Αύγουστο, θα δούμε τις πρώτες πρεμιέρες ενημερωτικών μαγκαζίνο που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους διεκδικώντας την κορυφή στους πίνακες της Nielsen.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, στις 05.30, η εκπομπή που αποτελεί την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού για την πρωινή ενημέρωση, το «Σήμερα», θα είναι και πάλι στον ΣΚΑΪ.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, δίνοντας από νωρίς το στίγμα της ημέρας που ξεκινά. Οι δύο δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας, συζητούν και αναζητούν απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων, υποδέχονται στο στούντιο αναλυτές και ειδικούς και συνδέονται καθημερινά με όλα τα σημεία ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος.

Στις 09.45, τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Αταίριαστοι». Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας έρχονται στο κανάλι του Φαλήρου για 11η χρονιά. Καθημερινά από τις 09.45, οι «Αταίριαστοι» βρίσκονται κοντά μας για να μας μεταφέρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον παλμό της επικαιρότητας, να αποκαλύπτουν όλα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, αλλά και να ερευνούν τα ερωτήματα που θέτουν οι τηλεθεατές. Υποδεχόμενοι σημαίνουσες προσωπικότητες της δημόσιας ζωής και ειδικούς σε νευραλγικούς τομείς, αναζητούν τις απαντήσεις θέτοντας καίριες ερωτήσεις.

Την ίδια ημέρα, στο μέτωπο του MEGA, στις 15.50, κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν ο Νίκος Ευαγγελάτος. Το «Live News» παρακολουθεί στενά την καθημερινή ειδησεογραφία και ξεφυλλίζει την πληρέστερη ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Επισκόπηση των γεγονότων με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA, ανάδειξη και σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας μέσα από την κριτική ματιά και την εμπεριστατωμένη άποψη του Νίκου Ευαγγελάτου, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων συνθέτουν και φέτος μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή