Πού περνούν οι τηλεαστέρες τον Δεκαπενταύγουστο

Τα πρόσωπα της TV απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στα ελληνικά νησιά

Πού περνούν οι τηλεαστέρες τον Δεκαπενταύγουστο
2'

Μία ανάσα πριν την επιστροφή στην Αθήνα για τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις, παρουσιαστές και παρουσιάστριες βρίσκονται στα ελληνικά νησιά γεμίζοντας τις μπαταρίες τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου ψηφίζει Πάρο το φετινό καλοκαίρι, αφού ο σύντροφός της Παναγιώτης Κουτσουμπής διατηρεί επιχείρηση στο νησί. Σήμερα, μάλιστα, η μέρα έχει μεγάλη σημασία καθώς γιορτάζει ο αγαπημένος της.

Η παρουσιάστρια του ALPHA εκκλησιάστηκε στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά φίλοι μου. Εύχομαι η μέρα αυτή να είναι γεμάτη χαρά και ευλογία για εσάς και την οικογένειά σας».

Παράλληλα, η Κατερίνα ευχήθηκε δημόσια στον Παναγιώτη της με ένα ενσταντανέ τους από το Παρίσι.

Το κυκλαδονήσι επέλεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της, αφού έχουν εξοχική κατοικία και εδώ και εβδομάδες ξεκουράζονται στην Πάρο. Η οικοδέσποινα του «Happy Day», απαλλαγμένη από επαγγελματική άγχη αφού η εκπομπή θα συνεχιστεί χωρίς αλλαγές του χρόνου, αφιερώνει χρόνο στους δικούς της ανθρώπους και το χαίρεται.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αντωνά αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Περνώντας το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στην Τήνο, έκαναν ένα μικρό πέρασμα από τη Μύκονο και έπεται συνέχεια. Ο παρουσιαστής, άλλωστε, έχει κλειδώσει την ομάδα του και έχει διευθετήσει κάθε λεπτομέρεια για τη νέα σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να μην έχει καταλήξει στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αλλά το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στην οικογένειά της. Τη σημερινή ημέρα τη γιόρτασε με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον γιο τους Λάμπη στο Πόρτο Λεόνε στον Κάλαμο στο Ιόνιο.

stefanidoy-tatiana.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με τη σειρά της, δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει τις τελευταίες στιγμές ανεμελιάς πριν κάνει το come back στην πρωτεύουσα για την προετοιμασία του «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προτίμησε τη Βόρεια Ελλάδα που είναι ο τόπος καταγωγής της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή