Μπεν Άφλεκ: Η πρώτη εμφάνισή του, ώρες μετά την αίτηση διαζυγίου από τη Λόπεζ

Ως ημερομηνία χωρισμού στα χαρτιά του διαζυγίου αναφέρεται η 26η Απριλίου 2024

Μπεν Άφλεκ: Η πρώτη εμφάνισή του, ώρες μετά την αίτηση διαζυγίου από τη Λόπεζ
2'

Ανέκφραστος, σχεδόν «πέτρινος» και σε βαθιά περισυλλογή ήταν ο Μπεν Άφλεκ. καθώς έφτασε στη νέα του έπαυλη αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες - λίγες ώρες αφότου η σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου «γιορτάζοντας» τη 2η επέτειο του γάμου τους.

Ο 52χρονος σταρ, ήταν αγέλαστος καθώς συνόδευε τα δύο μικρότερα παιδιά του, λίγες ώρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι η J-Lo , είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

aflek.jpg

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρήκε νέα στέγη σε ένα κτήμα 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades τον περασμένο μήνα - δύο μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Λόπεζ.

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια με χώρους πρωινού και τραπεζαρίας, καθώς και ένα ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, κρησφύγετο, δωμάτιο-ντουλάπα, αίθουσα πολυμέσων, ξενώνα και περισσότερες ανέσεις χαρακτηριστικές ενός σπιτιού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η JLo και ο Ben άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2002 μετά το δέσιμο στα γυρίσματα της ταινίας Gigli και γρήγορα αρραβωνιάστηκαν.

Αλλά χώρισαν το 2004, λίγο πριν από τον γάμο τους, και κατεληξαν να παντρευούν η μεν Λόπεζ με τον Mac Anthony το 2004, και ο Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους το 2021 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα στο Λας Βέγκας.

Αλλά τώρα, μετά από μήνες συνεχιζόμενων φημών ότι ο γάμος τους τελείωνε, η Τζένιφερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού ως την 26η Απριλίου 2024, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που επικαλείται η DailyMail.com.

Ο Μπεν εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της Τρίτης με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ και ένα από τα τρία παιδιά τους, καθώς επέστρεφαν αφότου άφησαν τη μεγαλύτερη κόρη τους στο κολέγιο.

Ώρες αργότερα η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ήταν δύο χρόνια επέτειος του γάμου της μαζί του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή