Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte καλεσμένος στην εκπομπή της - Μιλούν για τη σχέση τους

O διάλογος με τα υπονοούμενα από τον έναν στον άλλο για το αν ο τραγουδιστής είναι σε σχέση ή όχι.

Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte καλεσμένος στην εκπομπή της - Μιλούν για τη σχέση τους
youtube
3'

O Mente Fuerte πήγε ως καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου. Από τη συνέντευξη δεν έλειψε η συζήτηση για τη σχέση τους με τον ένα να απαντά στον άλλο, μέσα από χιουμοριστικές ατάκες.

Πιο συγκεκιμένα, ο Mente Fuerte κατά τη διάρκεια του επεισοδίου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως: «Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σ@ξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δε θέλουμε να το πούμε».

«Συμφωνώ πολύ» αποκρίθηκε η ηθοποιός και μετά ο τραγουδιστής της είπε: «Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου» πρόσθεσε με χιούμορ ο Mente Fuerte ηθοποιό να ξεσπά σε γέλια, απαντώντας: «Λοιπόν επειδή είμαι πάρα πολύ μεγαλύτερή σου, δεν ντρέπομαι να πω ότι τα έχουμε, απλά δεν τα έχουμε. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή».

Αργότερα, ακολούθησε ένας διάλογος με υπονοούμενα από τον έναν στον άλλο για το αν ο τραγουδιστής είναι σε σχέση ή όχι.

Μαρία Σολωμού: Δεν θεωρώ ότι είμαι δεσμευμένη. Είσαι δεσμευμένος;

Mente Fuerte: Είμαι δεσμευμένος;

Μαρία Σολωμού: Είσαι δεσμευμένος;

Mente Fuerte: Δεν είμαι. Έτσι το λες, ότι δεν είμαι. Ότι είμαι ελεύθερος.

Μαρία Σολωμού: Δεν είσαι ελεύθερος;

Mente Fuerte: Κορίτσια είμαι ελεύθερος. Σούπερ. Αυτό υπάρχει σε βίντεο. Εσύ το είπες. Τέλειο. Με βολεύει.

Μαρία Σολωμού: Θα πω το εξής, ότι οτιδήποτε κι αν συμβεί, όσο καιρό κι αν κάνουμε παρέα ή δε κάνουμε παρέα, γιατί ανά διαστήματα δε βρισκόμαστε.

Mente Fuerte: Ναι, γιατί κάθε δέκα μέρες δε μου μιλάς και πρέπει να βγαίνω στις συναυλίες και να λέω στον κόσμο “πείτε στη Μαρία να μου απαντήσει”… Σε έψαχνα για δουλειά και δεν απάνταγες.

Μαρία Σολωμού: Δε μπορούσα, δεν είχα σήμα. Είχα δουλειές κι εγώ… Ξέρω ότι έχεις κι άλλες συναυλίες με τη Δέσποινα, μπορεί να ξαναβγείς να πεις “ταγκάρετε τη Μαρία γιατί πάλι δε μου μιλάει”.

Mente Fuerte: Δεν εννοούσα εσένα τη Μαρία.

Μαρία Σολωμού: Ααααα… Εμένα εννοούσες…

Mente Fuerte: Το σοβαρό είναι ότι δεν νοιάζει κανέναν τι κάνουμε και τι όχι…

Το υπόλοιπο της εκπομπής συνεχίστηκε με τους δυο τους μέσα σε ένα τζακούζι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή