Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Περάσαμε καταπληκτικά μαζί αλλά έληξε πρόσφατα»

«Ο σύντροφος που ήμουν μαζί του τελευταία προφανώς μου άρεσε», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Περάσαμε καταπληκτικά μαζί αλλά έληξε πρόσφατα»
1'

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε τον πρόσφατο χωρισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο αρχικά, δήλωσε: «Έχω υπάρξει κι ερωτευμένη πάνω από μία φορά και με έχουν ερωτευτεί πολύ. Είναι όμορφο συναίσθημα».

Στη συνέχεια, μίλησε για μία από τις καλύτερές της σχέσεις. «Ήταν γύρω στα δύο χρόνια, αλλά πολύ μεγάλη σε ένταση κι ήταν με Αμερικανό. Ωστόσο, νομίζω πως τα άτομα, με τα οποία έχω ταιριάξει είναι εκείνα που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμένα, που θέλουν να αποκτήσουν εμπειρίες, να ζήσουν έξω, που "μιλάμε την ίδια γλώσσα". Όταν έχεις τα ίδια ερεθίσματα, τότε είναι πιο εύκολη η σχέση. Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα», ανέφερε.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε αργότερα, πως χώρισε πρόσφατα. «Έχω έναν χρόνο να ερωτευτώ. Από θέμα σχέσης, χώρισα πρόσφατα. Άλλο ο έρωτας, άλλο η σχέση. Συμβαίνει, είναι φυσιολογικό, όχι; Δεν ερωτευόμαστε την κάθε μας σχέση. Και μιλάω με ειλικρίνεια, γιατί πολλοί το κάνουν, λίγοι το παραδέχονται», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ο σύντροφος που ήμουν μαζί του τελευταία προφανώς μου άρεσε, ήταν υπέροχος ο τρόπος που με διεκδίκησε, περάσαμε καταπληκτικά μαζί, αλλά έληξε. Με ωραίο τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζομαι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή