Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων στον γάμο του Greek Freak - Ο Εμπαπέ στη λίστα

Ακούγεται και το όνομα της Σερένα Γουίλιαμς - Την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνονται οι εορτασμοί του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων στον γάμο του Greek Freak - Ο Εμπαπέ στη λίστα
AP
1'

Από χθες το βράδυ, Παρασκευή 30 Αυγούστου, ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον γάμο του Greek freak, Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία, με την επί χρόνια αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων.

Οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (01/09/24), ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν λαμπεροί καλεσμένοι, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται στη λίστα.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ρεπόρτερ, Drake Bentley του USA Today, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να βρεθούν στην Πύλο και το Costa Navarino, όπου θα γίνει ο γάμος του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας, για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πάντως υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή και έτσι μένει να φανεί αν θα προλάβει ένα ταξίδι «αστραπή» στην Ελλάδα, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή