Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι με τους καλεσμένους του διασκέδασαν με το «πάρτι στα λευκά»

Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code
1'

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησαν οι εορτασμοί για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την επί 10 χρόνια σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την μέλλουσα σύζυγο του έφτασαν στο ξενοδοχείο «W Costa Navarino» όπου πραγματοποιήθηκε πάρτι με τους καλεσμένους ντυμένους στα λευκά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το νιγηριανό πάρτι με τις αντίστοιχες παραδοσιακές ενδυμασίες όπου ο σταρ του NBA, θα τιμήσει την καταγωγή του. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένο να γίνει σε ένα σημείο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα με πανέμορφη θέα.

Η γαμήλια τελετή έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ενώ οι καλεσμένοι του ζευγαριού που θα παρευρεθούν είναι περίπου 200. Ανάμεσα τους, αναμένεται να βρίσκονται και πολλοί επώνυμοι, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες ότι καλεσμένος στον γάμο είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα παρευρεθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή