Δήμητρα Βαμβακούση για Γιωργό Αγγελόπουλο: «Με αγαπάει όπως ο Χριστός»

Η δημόσια εξομολόγηση της Δήμητρας Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιωργό Αγγελόπουλο: «Με αγαπάει όπως ο Χριστός»
2'

Την αγάπη της για τον σύζυγό της θέλησε να εκφράσει η Δήμητρα Βαμβακούση με μία ανάρτηση στο Instagram.

Η γυμνάστρια ανέβασε μία φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Γιώργου Αγγελόπουλου, γράφοντας ότι νιώθει ευλογημένη «για τον άνθρωπό μου που με νοιάζεται σαν τους γονείς μου και με αγαπάει όπως ο Χριστός».

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Σαν ταινία. Ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους “άγνωστους” φίλους , τον κόσμο που μου έδωσε μια ζέστη αγκαλιά σαν να ήξερε πόσο ανάγκη την έχω. Όλα τα άλλα τα ξέρετε ! Θα ήθελα να σας ευχηθώ να μπορείτε να διακρίνεται πόσο ανάγκη έχει ο κάθε ένας από εμάς αυτή την αγκαλιά και να γίνουμε πιο ανοιχτοί άνθρωποι γιατί πίστεψε με ΟΛΟΙ έχουμε την δίκη μας ιστορία πίσω από το χαμόγελο.

Τέλος , δεν έχω λόγια για το πόσο ευλογημένη νιώθω για τον άνθρωπο μου που με νοιάζεται σαν τους γονείς μου και με αγαπάει όπως ο Χριστός».

https://www.instagram.com/p/C_aIXHBscD8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει την πρώτη του επέτειο, καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό ενώπιον 600 καλεσμένων.

Για αρκετό καιρό διατηρούσαν χαμηλό προφίλ και κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ λίγους μήνες μετά τον γάμο τους ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή