Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι δημόσιες ευχές για την γιορτή της κόρης τους

Οι δύο γονείς έχουν θέσει ως προτεραιότητα την κόρη τους

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι δημόσιες ευχές για την γιορτή της κόρης τους
1'

Μπορεί πριν από μερικές μόλις εβδομάδες το ζευγάρι να πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο δεσμός με το παιδί τους είναι άρρηκτος και θα τους συνδέει για πάντα, επομένως διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα (01/09) για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς η κόρη τους Ισμήνη είχε την ονομαστική εορτή της.

Με αφορμή την γιορτή της Ισμήνης, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην μονάκριβή κόρη της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από διάφορες στιγμές τους.

«Μy partner in Life. Το παιδάκι μου, η κόρη μου, σήμερα έχει την γιορτή της. 1η Σεπτεμβρίου και γιορτάζουμε το υπέροχο ελληνικό πριγκιπικό της όνομα ΙΣΜΗΝΗ, που το κληρονόμησε από την υπέροχη γιαγιάκα της.
Χρόνια πολλά υπέροχο μου, φωτεινό μου πλάσμα!

Ps: Φυσικά με πολλές διαπραγματεύσεις, όρους και προϋποθέσεις, μου δόθηκε η άδεια δημοσίευσης φωτογραφίας και ειδικά πρόσφατης φωτογραφίας. Για ταγκάρισμα φυσικά ούτε λόγος», έγραψε η Μαρία Κορινθίου στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/reel/C_YEAwOiPO8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αϊβάζης, επέλεξε μια φωτογραφία της Ισμήνης και τη συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια πολλά Μωράκι μου,
Βάσανο μου, κοριτσάκι μου, Αεκάρα μου … να σε χαίρομαι! Εγώ την πήρα την έγκριση»

https://www.instagram.com/p/C_YG_-atJlq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή