Ατζούν Ιλιτζαλί: Τέσσερις γάμοι, τρία διαζύγια και τέσσερις κόρες - Η ζωή του Τούρκου παραγωγού

Ο τέταρτος γάμος του Ατζούν Ιλιτζάλι είναι γεγονός

Ατζούν Ιλιτζαλί: Τέσσερις γάμοι, τρία διαζύγια και τέσσερις κόρες - Η ζωή του Τούρκου παραγωγού
Instagram
1'

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ayca Cagla Altunkaya την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου. Η είδηση έγινε γνωστή από την Χάντε Γκιουλσέν, σύζυγος του Εσάτ Γιοντσούτς μέσω των social media.

Συγκεκριμένα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το ιερό μυστήριο χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

Στο στιγμιότυπο έγραψε στα τουρκικά: «Ευτυχία». Τόσο ο Ατζούν όσο και η αγαπημένη του δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια σχετική ανάρτηση, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι τέσσερις γάμοι και τα τρία διαζύγια

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί στα 52 του χρόνια μετρά ήδη στο ενεργητικό του τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια, τέσσερις κόρες και δεκάδες δεσμούς. Μετά το πρώτο του διαζύγιο και την περιπλάνησή του σε γυναικείες αγκαλιές, το 2003 ξαναπαντρεύεται μία τουρκάλα την Ζεϊνέπ. Θα αποκτήσουν δύο κόρες και όλοι θα μιλούν για ένα ιδανικό, ευτυχισμένο ζευγάρι. Λίγα χρόνια αργότερα την ευτυχία τους θα γκρεμίσει το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει από την πληροφορία ότι ο Ατζούν ερωτεύθηκε την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Σεϊμά Σουμπάσι την οποία και παντρεύεται.

Ο Ατζούν και η Σεϊμά χώρισαν. Η 25χρονη Ayca από την Τουρκία είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της δίπλα στον Ατζούν το 2020, όταν και κυκλοφόρησε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους στο κότερό του.

https://www.instagram.com/p/CuNdwM9NFgi/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή