Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Αυτό είναι το επόμενο κοινό τους βήμα μετά το διαζύγιο

Το νέο κοινό βήμα του πρώην ζευγαριού

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Αυτό είναι το επόμενο κοινό τους βήμα μετά το διαζύγιο
2'

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από όταν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ανακοίνωσαν από κοινού την απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Ωστόσο παρά το διαζύγιο φαίνεται πως δεν έχει χαθεί η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ τους, και αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις κοινές διακοπές που έκαναν στην Κρήτη, μαζί με την 16χρονη κόρη τους Ισμήνη, όσο και από πολλά σχόλια που έχουν ανταλλάξει στο Instagram.

Τώρα όμως οι δυο τους ετοιμάζουν ακόμη ένα κοινό βήμα, επαγγελματικό αυτή τη φορά.

Μέσα από ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός», μια παράσταση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η παράσταση της ζωής τους, ένα έργο που αντικατοπτρίζει τη δική τους ιστορία αγάπης και έρωτα.

«Δυο άνθρωποι, μια ευλογημένη ενότητα… Ο γάμος τους ήταν το επισφράγισμα της ερωτικής τους σχέσης. Οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις, έκαναν την συμβίωσή τους να είναι γεμάτη αληθινή αγάπη, υπομονή και σεβασμό. Χρόνια μετά, ο έρωτας και το πάθος δεν έχει καταλαγιάσει. Υπάρχει όμως κάτι, που θα καταστρέψει την αρμονική συνύπαρξη και θα αναθεωρήσει την σχέση τους. Κάποιο γεγονός, που θα ταράξει τα νερά της γνήσιας αγάπης.

Υπάρχουν άραγε αποθαρρυντικές διαψεύσεις στον έρωτα; Μήπως κουράσει κάποτε, η ισοπεδωτική καθημερινότητα; Μήπως οι αγνοημένες ανάγκες, ή ακόμα ο ανθρώπινος εγωισμός, κλέψουν την δυναμική του έρωτα τους; Σ’ ένα κλίμα αγωνίας, αναζητούν απεγνωσμένα την αλήθεια, μια αλήθεια καλά κρυμμένη, που αλλάζει δραματικά την ζωή τους. Ώσπου σε ένα χορό, η αναπνοή επιβραδύνεται, τα λόγια χάνονται, τα όνειρα σβήνουν, όλα γύρω γκρεμίζονται… Είναι ο τελευταίος χορός» αναφέρεται στην περιγραφή του έργου, το οποίο σκηνοθετεί η Ρεϊνα Εσκανάζυ.

https://www.instagram.com/p/C_ibkgvCRJL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:55ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Κέρκυρα