Ξεσπά κατά των gay ο Πέτρος Ξεκούκης: «Βλέπουμε το αφύσικο, το ανώμαλο, θα ισοπεδώσουμε τα πάντα;»

Η τοποθέτηση του ηθοποιού για το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Ξεσπά κατά των gay ο Πέτρος Ξεκούκης: «Βλέπουμε το αφύσικο, το ανώμαλο, θα ισοπεδώσουμε τα πάντα;»
1'

Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time Σαββατοκύριακο»παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, εκφράζοντας ξανά την αρνητική του αντίδραση.

«Δεν συμφωνώ καθόλου. Το ότι κάποιος ή κάποιοι βγάζουν ένα νόμο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός. Ο νόμος της φύσης είναι σαφής. Δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος, που είναι λογικό ον, είναι σωστό να κάνει περισσότερα και ανάποδα απ’ ό,τι κάνουν τα ζώα που δεν έχουν νου. Δεν θα δεις ένα λιοντάρι να είναι ερωτικά μαζί με ένα άλλο λιοντάρι. Δεν θα δεις έναν αρσενικό σκύλο μαζί με έναν άλλο. Αυτά λέει «η φύσις». Και ο Θεός έπλασε τη φύση, τα πάντα επί της γης. Σε όλο το σύμπαν. Αλλά εγώ δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Βλέπουμε το φυσιολογικό και το αφύσικο. Το σωστό και το ανώμαλο. Θα ισοπεδώσουμε τα πάντα;», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν μπορείς να το νομοθετείς αυτό. Να το θεωρείς νόμιμο και φυσιολογικό. Δεν με απασχολεί τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αποδεχτώ ότι όλοι πρέπει να γίνουμε έτσι. Αυτοί έχουν επιλέξει τον τρόπο ζωής τους. Όπως κι εγώ έχω επιλέξει τον τρόπο ζωής μου και πολύ καλά κάνω.», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή