Συγκλονίζει ο Γιώργος Βογιατζής - «Όταν γύρισα σπίτι με χτύπησε αυτοκίνητο»

Η εξομολόγηση του Γιώργου Βογιατζή στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Βογιατζής - «Όταν γύρισα σπίτι με χτύπησε αυτοκίνητο»
2'

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθησε το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) ο Γιώργος Βογιατζής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε εφ'όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την ζωή του στην Γαλλία.

«Πήγα στη Γαλλία χωρίς να ξέρω κανέναν, μόνο τον μοντέρ του Ζορμπά. Δεν ήξερα τα πράγματα στη Γαλλία, ήθελα να φάω, έψαχνα εστιατόριο. Είδα τραπεζομάντηλα και λέω “ωπ”, φύγανε τα μισά λεφτά μου. Και όταν γύρισα σπίτι με χτύπησε αυτοκίνητο. Κι αντί να κάνω ιστορία, το έσκασα γιατί δεν ήξερα!

Έμεινα 8 μέρες νηστικός. Ήρθε ο Φίνος και μου έφερε λεφτά από τη Ρένα Βλαχοπούλου. Στην αρχή στη σχολή με έβαλε ένα κομμάτι να πω και μου λέει “γύρνα όταν μάθεις καλά Γαλλικά”. Λέω “μπορώ να παρακολουθώ μέχρι να μάθω Γαλλικά;”. Όταν έπαιξα πρώτη φορά θεατρικό εκεί νόμιζα ότι ήξερα καλά τα Γαλλικά. Αλλά εντάξει τα κατάφερα.

Δεν μου έδινε ρόλους βασικούς. Όταν αποφασίζω με έναν φίλο μου από την Αίγυπτο και πήρα ένα βιβλίο και τα κάναμε ένα μονόπρακτο. Και είχε τέτοια επιτυχία που οι σκηνοθέτες έδειχναν αυτό. Και τα πρώτα χρήματα τα έβγαλα από αυτό. Είχα τύχη, να λέμε και την αλήθεια.

Στην Ιταλία λέω “Η Ειρήνη Παππά πού να είναι τώρα;”. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Ήρθα στη Ρώμη. Καμιά βοήθεια;”. Μου έδωσε την βοήθεια ενός ατζέντη και ενός κάστινγκ. Η κάστινγκ μου λέει “είσαι νόστιμος; Έλα να δεις έναν σκηνοθέτη”. Πάω εκεί, δεν ήταν για ταινία αλλά για διαφημιστικό που θα το έδειχναν Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη. Από εκεί που δεν είχα μία, βρέθηκα στο καλύτερο ξενοδοχείο με ένα κάρο λεφτά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή