Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν το κοινό στο Breakfast@STAR

Το δίδυμο του STAR επέστρεψε στη θέση του με χαμόγελο και θετική ματιά

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν το κοινό στο Breakfast@STAR
1'

Οι πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών συνεχίζονται και, στις 08.45, τη Δευτέρα, στη συχνότητα του STAR επέστρεψε ένα δίδυμο που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έκαναν πρεμιέρα με το «Breakfast@STAR», υποσχόμενοι μία δυνατή χρονιά γεμάτη εκπλήξεις.

«Μας λείψατε, το καλοκαίρι σας μελετούσαμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να τονίζει πόσο ωραία πέρασαν το καλοκαίρι. «Είμαστε πολύ ορεξάτοι, θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χαμόγελο να και να σας συντροφεύει μέχρι το βράδυ», πρόσθεσε η Ελένη.

Μαζί τους, η «ηλιαχτίδα» Μαίρη Αργυριάδου, η «ταξιδιάρα» Λιλή Πυράκη και ο γεμάτος «θαλασσινή αύρα» Κωνσταντίνος Ντάφλος. Φέτος, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας!

Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων, η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα. Η κουζίνα του «Breakfast@Star «ανανεώνεται με τον chef Χρήστο Μοίρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή