Survivor: Έπαιξε χωρίς αντίπαλο και ξεπέρασε το 20% στη βραδινή ζώνη

Το Survivor έκανε πρεμιέρα με το δεξί στον ΣΚΑΪ…

Survivor: Έπαιξε χωρίς αντίπαλο και ξεπέρασε το 20% στη βραδινή ζώνη
2'

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, ο νέος κύκλος του «Survivor» βγήκε στον αέρα με τον Γιώργο Λιανό σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή. Με διαφορετικούς κανόνες και πολλές ανατροπές, το ριάλιτι επιβίωσης σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

«Θέλω να σας καλωσορίσω σε ένα διαφορετικό Survivor, το οποίο επιστρέφει στις ρίζες του. Το ένστικτο της επιβίωσης θα πρέπει να το οξύνετε σιγά σιγά. Το έχετε μέσα σας.

Αυτή εδώ η υπέροχη χώρα είναι τροπική, ζεστή, υγρή, αλλά είναι και απαιτητική. Το ένστικτο της επιβίωσης θα πρέπει να γίνει πολύ δυνατό για να τα καταφέρετε. Και ομαδικά και ατομικά. Υπάρχει το ομαδικό παιχνίδι, αλλά και το ατομικό παιχνίδι.

Μπαίνουμε στην “παράγραφο” των παιχνιδιών. Θα υπάρχουν ατομικά παιχνίδια αλλά φέτος ποντάρουμε πάρα πολύ και στα ομαδικά παιχνίδια. Θα χρειαστεί συνεργασία, θα χρειαστεί καθοδήγηση, κάποιοι αναγκαστικά θα πρέπει να βγουν πιο μπροστά. Μπορεί να τους ανατεθεί ένας τέτοιος ρόλος. Προσωπική μου συμβουλή είναι ότι θα πρέπει να πρωταγωνιστήσετε. Είστε στο πιο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης του κόσμου. Θα πρέπει να βάλετε τη σφραγίδα σας», είπε στην έναρξη ο παρουσιαστής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η τηλεθέαση. Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Survivor» σημείωσε στην πρεμιέρα του 22,1% στο σύνολο και 18,4% στο δυναμικό κοινό (15-54), δείχνοντας μία δυναμική.

Βέβαια, το πρότζεκτ «έπαιξε» χωρίς ανταγωνισμό καθώς ακόμη δεν έχει κάνει πρεμιέρα ούτε η «Φάρμα» του STAR, ούτε οι σειρές των καναλιών. Από την επόμενη εβδομάδα θα φανεί το πού θα καθίσει η μπίλια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή