Survivor - Ελένη: Δεν ήθελα να φύγει η Ekaterina - Μου στοίχισε που δεν την έσωσα

Survivor: «Είχε καλή ενέργεια, ταιριάξαμε, την ευχαριστώ για την ψήφο της και το πώς το τεκμηρίωσε και νιώθω ότι ίσως λίγο την αδίκησα», είπε μεταξύ άλλων

Survivor - Ελένη: Δεν ήθελα να φύγει η Ekaterina - Μου στοίχισε που δεν την έσωσα
1'

Η Ελένη φαίνεται μετανιωμένη που δεν έσωσε την Ekaterina, παρότι είχε τη δυνατότητα να το κάνει.

Η ίδια εξήγησε πως θα μπορούσε να την είχε βοηθήσει να παραμείνει στην θέση της και ότι αισθάνεται πως αδίκησε την συμπαίκτριά της.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, είπε: «Δεν είμαι σίγουρη για το πόσο σωστά έπραξα εκείνη τη στιγμή. Και μετανιώνω ή όχι για αυτό, θα πρέπει να συνεχίσω να επιβιώσω με αυτή την απόφαση, η οποία αυτή τη στιγμή μου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα».

«Δεν ήθελα να φύγει η Ekaterina, μπορούσα να τη σώσω και αυτό μου στοιχίζει, γιατί σίγουρα η ομάδα ήθελε έτσι να γίνει. Να είναι η Κατερίνα η τελευταία παίκτρια. Είχε καλή ενέργεια, ταιριάξαμε, την ευχαριστώ για την ψήφο της και το πώς το τεκμηρίωσε και νιώθω ότι ίσως λίγο την αδίκησα», πρόσθεσε.

Τέλος, κατέληξε: «Βέβαια, μόλις πήρα τη φλόγα και έπρεπε κάπου να τη δώσω, θεώρησα δίκαιο να τη δώσω πρώτα στο άτομο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στη θέση μου, την Αγγελική, γιατί ήμασταν 3-3. Αν έδινα όμως, τη φωτιά στην Κατερίνα, θα διασφάλιζα την θέση της Κατερίνας και ίσως να μην έφευγε η Αγγελική».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή