Ουγγαρέζος: Δεν θέλω να συναναστρέφομαι με τον Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει συναναστροφές με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά αναγνωρίζει την επαγγελματική του επιτυχία

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Λιάγκας
Φωτογραφία αρχείου
1'

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για το αν έχει εμμονές με κάποια πρόσωπα αλλά απάντησε και για το πώς είναι η σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει συναναστροφές μαζί του, όμως αναγνωρίζει την επαγγελματική του επιτυχία. «Δεν έχω εμμονές. Βάζω τον εαυτό μου να παραδεχτεί κάτι καλό που έχει κάνει κάποιος που σιχαίνομαι για να δω πόσο θα με τσούξει. Κατά καιρούς έχω κοντραριστεί με τον Σεφερλή, τον Καπουτζίδη, τον Λιάγκα, αλλά δεν μπορείς, ας πούμε, να μην αναγνωρίσεις ότι ο Καπουτζίδης είναι η καλύτερη πένα που υπάρχει αυτή τη στιγμή τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι τον Λιάγκα. Προσωπικά δεν έχουμε σχέση και αυτό είναι συνειδητή μου απόφαση, αλλά επαγγελματικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι πέρσι ήταν πρώτος στη ζώνη του» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή