Τηλεθέαση: Survivor και Tempting Fortune κέρδισαν το κοινό;

Τα δύο ριάλιτι βούτηξαν στα νερά της βραδινής ζώνης…

Τηλεθέαση: Survivor και Tempting Fortune κέρδισαν το κοινό;
1'

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε ότι τη φετινή σεζόν θα επενδύσει σε ριάλιτι σόου, στη βραδινή ζώνη, και θα πορευτεί χωρίς μυθοπλασία όπως θα κάνει ο ανταγωνισμός. Το «Survivor» βρίσκεται ήδη στον αέρα, από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ χθες έκανε πρεμιέρα και το «Tempting Fortune» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδέχθηκε τους παίκτες στην έναρξη, λέγοντας: «Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάτε με τους πειρασμούς κι αν θα έχετε εγκράτεια. Στο τέλος της διαδρομής θα μοιραστείτε 300.000 ευρώ».

Το εν λόγω πρότζεκτ, που προβλήθηκε, από τις 21.00 έως τις 22.15, σημείωσε 15,5% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό με το ενδιαφέρον για τη συνέχεια να είναι μεγάλο.

Στο μέτωπο του «Survivor», οι πίνακες της Nielsen έδειξαν για το δεύτερο επεισόδιο 19,7% στο γενικό σύνολο και 15,2% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσοστά δείχνουν μία μικρή πτώση σε σχέση με την πρώτη επίσημη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται στις 22.15 με εξαίρεση την Παρασκευή.

Αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα καθώς η χρονιά μόλις ξεκίνησε, από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα φανεί πώς θα μοιραστεί η τράπουλα της τηλεθέασης. Οι μεγάλες παραγωγές μυθοπλασίας «Γη της ελιάς» στο MEGA και «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1 έρχονται, όπως και οι σειρές του ALPHA. Τα σίριαλ θα ζορίσουν τα ριάλιτι του Φαλήρου και ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή