Διονύσης Πρώιος: Οι γυναίκες που τον «σημάδεψαν» - Η τραγική σύνδεση με πρώην σύντροφό του

Η μητέρα του γιου του και η τραγωδία που τον συνέδεσε με πρώην σύντροφό του

Διονύσης Πρώιος: Οι γυναίκες που τον «σημάδεψαν» - Η τραγική σύνδεση με πρώην σύντροφό του
3'

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του πρώην παίκτη του Master Chef, Διονύση Πρώιου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Πριν χρόνια, ο σεφ που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής έχασε τον 19χρονο γιο του με τον ίδιο τραγικό τρόπο, γεγονός που άλλαξε για πάντα την ζωή του.

Ωστόσο, τίποτα δεν προμύνηε, ότι μετά από χρόνια ο ίδιος ο Διονύσης Πρώιος θα «έσβηνε» στην άσφαλτο.

Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Με τη μητέρα του παιδιού του ο Πρώιος είχε γνωριστεί την περίοδο που έβαφε το σπίτι το Λάκη Γαβαλά, ερωτεύτηκαν και ξαφνικά ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Το ζευγάρι, όμως, λίγο αργότερα χώρισε και εκείνος κράτησε και μεγάλωσε τον νεαρό μόνος του.

Αργότερα γνώρισε κι άλλες γυναίκες που του έκλεψαν την καρδιά. Ανάμεσά τους μία 22χρονη, που ακούει στο όνομα Εμμανουέλα, η οποία όταν εκείνος μπήκε στο MasterChef σε συνέντευξή της αποκάλυψε τα πάντα για τη γνωριμία κα τον έρωτά τους:

«Δεν γνωριζόμασταν και πήγα στο bar του να του ζητήσω δουλειά. Άρχισε να μου λέει πως είμαι πολύ όμορφη και θα ήθελε να κάνουμε σχέση. Στην αρχή ήμουν αρνητική γιατί ήταν περίεργο να κάνουμε κάτι εφόσον είναι αφεντικό μου. Ωστόσο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και είχαμε χάσει και οι δυο κάποιον δικό μας. Εκείνος το γιο του και εγώ το αγόρι μου.

Μέναμε μαζί στην Βραζιλία και μετά μου είπε ότι θα μετακομίσει Ελλάδα. Και του είπα οκ εγώ θα μείνω εδώ, αλλά μου είπε ότι με θέλει μαζί του και είπε γιατί όχι. Ήμουν χαρούμενη και χάρηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπε τον λόγο. Μου είπε ότι ήταν ένα σημάδι από τον γιο του γιατί εκείνος ήταν σεφ και ήθελε να πάει στο MasterChef.

Χάρηκα πολύ όταν τον είδα και άρχισα να κλαίω σαν μωρό. Από τους συμπαίκτες του ξέρω την Μάρλεν, η οποία εργάζεται και στο εστιατόριο του εδώ ως σεφ. Έχει περουβιανή κουζίνα. Έχουμε άλλη σχέση πλέον αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλο και είναι σαν οικογένεια μου εδώ. Του κάναμε έκπληξη για τα γενέθλια του και του φτιάχνω κάθε χρόνο την αγαπημένη τούρτα . Είναι πολύ καλός σαν αφεντικό και είναι εκεί δίπλα και σε στηρίζει πάντα. Είναι πολύπλοκο να δουλεύουμε μαζί αλλά είναι το καλύτερο αφεντικό».

Η 22χρονη τότε, είχε αποκαλύψει και περισσότερες λεπτομέρειες για την απώλεια του άντρα με τον οποίο είχε σχέση πριν από τον Διονύση: «Είχα χάσει το αγόρι μου και κολλητό μου φίλο, ήμασταν μαζί από τα 15 και ήμασταν μαζί στο πανεπιστήμιο και απλά πέθανε στον ύπνο του. Ξύπνησα και τον βρήκα δίπλα μου, προσπάθησα να τον ξυπνήσω αλλά δεν ξύπναγε. Έτσι αποφάσισα να φύγω από την πόλη μου γιατί όλα θύμιζαν τον πρώην σύντροφο μου», είχε πει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή