Grand Hotel: Τα σχόλια του κοινού στα social media για τη νέα τηλεοπτική σειρά

Πως σχολιάστηκε η νέα δραματική σειρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Grand Hotel: Τα σχόλια του κοινού στα social media για τη νέα τηλεοπτική σειρά
GIORGOS_MAKRIS_PHOTOGRAPHY
3'

Χθες το βράδυ η πολυαναμενόμενη σειρά Grand Hotel έκανε πρεμιέρα.

Φυσικά η πρεμιέρα της δραματικής σειράς σχολιάστηκε από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα στο X (πρώην Twitter) το hashtag της σειράς να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε έναν νεαρό άντρα τον Πέτρο Ασλάνογλου, πρόσφυγα από τη Σμύρνη, να παίρνει το τρένο από Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Σκοπός του είναι να βρει την Βασιλική, την αδερφή του, η οποία εργάζεται ως καμαριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία της χώρας, το Grand Hotel και έχει να δώσει σημεία ζωής περίπου έναν μήνα. Όταν ο Πέτρος φτάνει στο ξενοδοχείο, ένας σερβιτόρος, ο Νικόλας, του εμπιστεύεται ότι η Βασιλική απολύθηκε από το ξενοδοχείο, επειδή έκλεψε τα κοσμήματα μιας Δούκισσας.

Ο Πέτρος πεπεισμένος πως η αδερφή του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, πιάνει δουλειά ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο, με άλλο όνομα, αποφασισμένος να ανακαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στα social media

Στη νέα σειρά του ANT1 πρωταγωνιστούν οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή