Ταμπού: Στα γυρίσματα της σειράς λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Φωτογραφικό υλικό από τα απαιτητικά γυρίσματα στην παγωμένη λίμνη…

Ταμπού: Στα γυρίσματα της σειράς λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα
1'

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι φανατικοί της μυθοπλασίας την πρεμιέρα της σειράς «Ταμπού», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο MEGA.

Η ιστορία ξεκινά στο χιόνι. Το πτώμα μιας γυναίκας αναδύεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης Παμβώτιδας και αποτελεί το έναυσμα για μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν τη ζωή των πρωταγωνιστών. Η νέα παραγωγή του MEGA, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, πραγματοποίησε απαιτητικά γυρίσματα σε στούντιο στο Βουκουρέστι με στόχο να «παγώσει» την επιφάνεια της λίμνης.

taboo-(1).jpg

Οι εικόνες από τα γυρίσματα είναι αποκαλυπτικές! Συνεργείο και πρωταγωνιστές ακολούθησαν τις οδηγίες έμπειρης ομάδας στα ειδικά εφέ από τη Ρουμανία, προκειμένου να προσφέρουν το πιο άρτιο αποτέλεσμα στον τηλεθεατή. Ο Αντρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του διηύθυναν από κοντά τις σκηνές που θα βάλουν τους τηλεθεατές στον αινιγματικό και σκοτεινό κόσμο του «Ταμπού», από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Στο επίκεντρο της ιστορίας να σημειωθεί βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέλφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν, που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

taboo-(2).jpg

Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί, αλλά και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή και την άγνοια των νεανικών χρόνων. Οι Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής και Μυρτώ Αλικάκη κρατούν τους βασικούς ρόλους.

taboo-(3).jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή