STAR: «Κλείδωσαν» οι πρεμιέρες των σίριαλ – Με αυτές τις παραγωγές χτυπά τον ανταγωνισμό

Το STAR μπορεί να έβγαλε στον αέρα τη «Φάρμα», στη βραδινή ζώνη, όμως υπάρχει και συνέχεια

STAR: «Κλείδωσαν» οι πρεμιέρες των σίριαλ – Με αυτές τις παραγωγές χτυπά τον ανταγωνισμό
3'

Η χρονιά της μυθοπλασίας έχει μόλις ξεκινήσει, με τη μία σειρά μετά την άλλη να βγαίνει στον αέρα της βραδινής ζώνης και να διεκδικεί το δικό της μερίδιο κοινού. Το STAR δεν ξεφεύγει, τη φετινή σεζόν, από τον δρόμο των σίριαλ κι έτσι το επόμενο διάστημα θα δούμε δύο παραγωγές.

Με τη «Φάρμα» να προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη, οι σειρές έρχονται να γεμίσουν τα βράδια της Παρασκευής μας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 21.00, πρεμιέρα κάνει ο δεύτερος κύκλος του «IQ 160». Έχουν περάσει έξι μήνες, από τα δραματικά γεγονότα της Ιταλίας. Η Πηνελόπη (Σμαράγδα Καρύδη), διαλυμένη από την προδοσία του πρώην άντρα της, εγκαταλείπει τον Αργύρη (Νίκος Κουρής) και το αστυνομικό σώμα και πιάνει πάλι δουλειά ως καθαρίστρια στο σπίτι μιας ευκατάστατης οικογένειας.

Την ίδια στιγμή, ο Αργύρης προσπαθεί να διαχειριστεί την απουσία της Πηνελόπης, ύστερα και από το φιλί που μοιράστηκαν. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προσπαθούν να εξιχνιάσουν μία νέα, ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, χωρίς εκείνη. Στη θέση της Πηνελόπης έχει προσληφθεί ένας νεαρός αστυνομικός, ο Τηλέμαχος (Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος), που είναι ένας ιδιόρρυθμος και ευγενής τύπος, με οξεία παρατηρητικότητα. Ο Αργύρης διατηρεί ακόμη τη σχέση του με την Ιωάννα (Μαίρη Μηνά), και η ομάδα κάνει προσπάθεια να προχωρήσει χωρίς την Πηνελόπη. Φαίνεται, όμως, πως εκείνη δεν μπορεί να μείνει μακριά ούτε από τα μυστήρια, ούτε από τους μπελάδες! Όταν η εργοδότριά της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάποιος την απειλεί, εκείνη αναλαμβάνει δράση, αναζητώντας τον ένοχο, αλλά τα πράγματα, πηγαίνουν τελείως στραβά και η Πηνελόπη βρίσκεται κατηγορούμενη για... φόνο! Πώς θα καταφέρει η Μουρίκη να ξεμπλέξει χωρίς τον Καλατζή, στο πλευρό της; Θα τη φέρει, άραγε, η δοκιμασία της ξανά κοντά στον Αργύρη; Ή θα τους απομακρύνει για πάντα;

Την ίδια ημέρα, στις 22.30, πρώτη επίσημη θα κάνει η σειρά «Μαύροι Πίνακες». Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία, τις Λεύκες. Η τοπική κοινωνία συγκλονίζεται από ένα έγκλημα, την άγρια δολοφονία μίας έφηβης μαθήτριας. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει ένας «αγώνας» για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς οι ύποπτοι είναι πολλοί και όλοι θα μπορούσαν να έχουν κίνητρο. Ζητούνται αστυνομικές ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να ξεσκεπαστεί το «πρόσωπο» του δολοφόνου, ο οποίος τελικά έχει διαπράξει κατά συρροή εγκλήματα, χρησιμοποιώντας σε αυτά μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους Πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια.

Το σενάριο υπογράφουν η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου και η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Φιλιώτου. Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Iωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης και η κυρία Όλγα Πολίτου, πρωταγωνιστούν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή