Μίμης Πλέσσας: Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον συνθέτη

Ο άγνωστος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου για τον Μίμη Πλέσσα

Μίμης Πλέσσας: Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον συνθέτη
1'

Θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο θάνατος του Μίμη Πλέσσα, σε ηλικία 99 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10).

Την είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του με μία σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Ο Μίμης Πλέσσας ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, αλλά και ένας μοναδικός άνθρωπος, όπως δήλωσαν στενοί φίλοι και συνεργάτες του θρυλικού μουσικοσυνθέτη, αφού η ευγένεια και η καλοσύνη του ήταν απαράμιλλη, όπως και η αγάπη που μοίραζε απλόχερα στους άλλους.

Μίμης Πλέσσας: Ο εφηβικός έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου για τον συνθέτη

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αποκαλύψει, ότι υπήρξε ερωτευμένη με τον Μίμη Πλέσσα στην εφηβεία της και, μάλιστα, είχε μιλήσει για έναν έρωτα «απελπισμένο», για τον οποίο έκανε «τρελά» πράγματα.

«Ήμουν 15,5-16 χρόνων, με κοτσίδες...Τις έλυσα για να πάω στον γάμο του. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master της χημείας. Θεός για μένα. Τι απελπισμένος έρωτας. Μια Ιουλιέτα πρώιμη», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Μισώ τον αθλητισμό, αλλά πήγα για μπάσκετ αφού η αδελφή του Μίμη ήταν η αρχηγός της ομάδας. Το έχουμε αποκαλύψει τόσες φορές που όλες του οι σύζυγοι λένε ''για όνομα του Θεού, βαρεθήκαμε να το ακούμε''», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Υπενθυμίζεται, ότι η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Μίμης Πλέσσας συνδέθηκαν με πολλά χρόνια φιλίας, ενώ ο μουσικοσυνθέτης είχε γράψει μεγάλες επιτυχίες για την ηθοποιό, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στο θέατρο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή