Λουκίλα Καρρέρ: Όσα έλεγε για τον Μίμη Πλέσσα 15 ημέρες πριν τον θάνατό του

Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε η Λουκίλα Καρρέρ για τον Μίμη Πλέσσα

Λουκίλα Καρρέρ: Όσα έλεγε για τον Μίμη Πλέσσα 15 ημέρες πριν τον θάνατό του
Eurokinissi
2'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» είχε παραχωρήσει η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα δεκαπέντε ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ο σπουδαίος συνθέτης, σε ηλικία 99 ετών.

Η Λουκίλα Καρρέρ, η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα τα για πάνω από τρεις δεκαετίες είχε μιλήσει για την σχέση της με τον θρυλικό δημιουργό, καθώς και για τον άνθρωπο από τον καλλιτεχνικό κόσμο που του έβαλε αμέτρητες τρικλοποδιές καθ'όλη την διάρκεια της μουσικής του πορείας.

Για τα κεφάλαια που ξεχωρίζει από την ζωή της με τον Μίμη Πλέσσα, η Λουκίλα Καρρέρ αναφέρθηκε στην γνωριμία τους και στην περιόδο της καλλιτεχνικής «δικαίωσης» του συνθέτη.

«Ξεχωρίζω την γνωριμία μας. Δεν υπήρχε το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά μας, όταν γνωριστήκαμε, τουλάχιστον από την πλευρά μου και μετά τα χρόνια της καταξίωσης και της δικαίωσης του Μίμη, γιατί εγώ τον έζησα από τη στιγμή που δεν είχε καταλάβει, τι είχε προσφέρει στον κόσμο. Τον έζησα τη στιγμή της αμφισβήτησής του.», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λουκίλα Καρρέρ.

«Ξέρω άνθρωπο από τον καλλιτεχνικό κόσμο που έβαλε αμέτρητες τρικλοποδιές στον Μίμη και δεν του το έχω πει ποτέ. Τον είχε πετάξει έξω από φεστιβάλ, έχει επηρεάσει κόσμο και το ξέρω με ντοκουμέντα.», πρόσθεσε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα για τον άνθρωπο που έβαλε εμπόδια στην καριέρα του και δεν το γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα.

«Οι δικοί μου δεν χάρηκαν με την σχέση μου με τον Μίμη Πλέσσα, λόγω της ηλικιακής διαφοράς. Έδωσα τις μάχες μου και έζησα, όπως ήθελα και όχι όπως έπρεπε. Δεν μετάνιωσα και είμαι και ευγνώμων. Ο Μίμης ήταν τόσο δραστήριος που δεν κατάλαβα ποτέ το ηλικιακό χάσμα ανάμεσά μας. Είναι κομμάτι της ζωής μου, είμαι κομμάτι της ζωής του και δεν θα έφευγα στα δύσκολα.» είπε καταλήγοντας η Λουκίλα Καρρέρ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή