Ιωάννα Τούνη: «Μπορώ να κινηθώ νομικά;» - Άστραψε και βρόντηξε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη - Το περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Ιωάννα Τούνη: «Μπορώ να κινηθώ νομικά;» - Άστραψε και βρόντηξε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου
1'

Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου κατα την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η γνωστή influencer τα έβαλε με «θεούς και δαίμονες», καθώς δεν επετράπη στην ίδια και μία φίλη της να επιβιβαστούν στην πτήση της επιστροφής με την υπόλοιπη παρέα τους.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη, ξέσπασε σε κλάματα και περιέγραψε την αεροπορική της περιπέτεια, ρωτώντας το κοινό της αν μπορεί να κινηθεί νομικά.

«Μαλώσαμε, ζητήσαμε τον μάνατζερ, άρχισα να κλαίω. Δεν είμαι καλά. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη. Δεν έχω δει πιο απαράδεκτη εταιρία ποτέ. Η αδικία που έχω βιώσει, που θέλω να πάω στο παιδάκι μου, που έχει μείνει η Ντόρις, η οποία είναι έγκυος... Έχουμε μείνει εμείς οι δύο έξω από την πτήση ενώ ακόμα επιβιβάζονται», περιέγραψε συγχυσμένη η Ιωάννα Τούνη στους followers της.

Το βίντεο, μάλιστα, το δημοσίευσε γράφοντας: «Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως??».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή