«Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά»: Έναρξη με Έλλη Τρίγγου και το «X» ενθουσιάστηκε - «Θεοφανώ is back»

Ενθουσιασμός στο Twitter με την πρεμιέρα της Μάγισσας και την επανεμφάνιση της Έλλης Τρίγγου

«Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά»: Έναρξη με Έλλη Τρίγγου και το «X» ενθουσιάστηκε - «Θεοφανώ is back»
2'

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ηχηρή πρεμιέρα στη βραδινή ζώνη, αφού το πρώτο επεισόδιο της «Μάγισσας -Φλεγόμενη καρδιά» προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Δευτέρας (7/10), συναρπάζοντας τους τηλεθεατές.

Η μεγάλη παραγωγή, που συζητήθηκε, έρχεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο τηλεθέασης.

Ενθουσιασμός στο Twitter με την εμφάνιση της Θεοφανώς στην πρεμιέρα της «Μάγισσας»

Η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής και prequel της «Μάγισσας», που αγαπήθηκε την περσυνή τηλεοπτική σεζόν επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους φαν της σειράς, αφού από τα πρώτα λεπτά είδαν την αγαπημένη τους «Θεοφανώ» να επιστρέφει ενσαρκωμένη από τη μοναδική Έλλη Τρίγγου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της Έλλης Τρίγγου και δη της τηλεοπτικής Θεοφανώς δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν την επιστροφή της αγαπημένης του ηρωίδας, για αυτό και κατέκλυσαν την πλατφόρμα του «X» με μηνύματα αγάπης.

Η πλοκή

1710, η Μάνη ζει κάτω από την ενετική κυριαρχία. Ο Ενετός διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο, με τη γυναίκα του, Ρενάτα, μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας στο πλευρό τους τον Νικήτα Λάσκαρη (προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη), που εκτελεί χρέη στρατιωτικού συμβούλου του. Οι Εσπόζιτο χαίρουν του σεβασμού της τοπικής κοινωνίας, γιατί είναι δίκαιοι και δοτικοί με τους Μανιάτες. Η οικογένεια των Γερακάρηδων έχει πατριάρχη τον Μήτρο Γερακάρη (προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη), που είναι ιδιοκτήτης ενός καπηλειού με πόρνες και έχει μια ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή. Παραμένει, όμως, ανέγγιχτος από τους Ενετούς, λόγω της επιρροής του στους ντόπιους. Στον πύργο των Λασκαραίων, όλοι προετοιμάζονται για την άφιξη του νέου ρέκτορα, Τζουζέπε Μοντιλιάνι, και της συζύγου του, Πανδώρας. Η άφιξη του σκληρού ρέκτορα θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Οι ντόπιοι ξεσηκώνονται, θεωρώντας πως κάτι διαβολικό βρίσκεται ανάμεσά τους και ο Τζουζέπε αποφασίζει να φτάσει μέχρι τέλους για να ανακαλύψει τον φονιά των κοριτσιών. Μία κατάρα και ένα χάρισμα γεννιούνται, όπως θα γεννηθεί και η έχθρα των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή