Νάνσυ Παραδεισάνου: Η πρώτη αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μαρία Μπακοδήμου ήταν στην εντατική

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στην εντατική, έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε φάρμακο που της χορηγήθηκε στο πλαίσιο διαγνωστικών εξετάσεων

Νάνσυ Παραδεισάνου: Η πρώτη αντίδρασή της όταν έμαθε ότι η Μαρία Μπακοδήμου ήταν στην εντατική
2'

Μαρία Μπακοδήμου και Νάνσυ Παραδεισάνου γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Όμως, η δημοσιογράφος δεν γνώριζε για την περιπέτεια της υγείας της κάτι που πληροφορήθηκε από συναδέλφους της.

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στην εντατική, έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε φάρμακο που της χορηγήθηκε στο πλαίσιο διαγνωστικών εξετάσεων.

«Τι; Μου κάνεις πλάκα τώρα… Τι έχει; Σοβαρά μιλάς τώρα; Δεν μου κάνεις πλάκα; Δεν το ξέρω, παιδιά, αυτό», ήταν η πρώτη αντίδραση της Νάνσυς Παραδεισανού, μπροστά στις κάμερες.

«Στο τηλέφωνο που έκανα με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης, τον ρώτησα: Θα είναι και η Μαρία; Και μου λέει: Τελικά δεν θα είναι σήμερα», συμπλήρωσε η Νάνσυ Παραδεισάνου.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου του 2024 και πλέον προσπαθεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Δέχεται ευχές από φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους.

Μαρία Μπακοδήμου: Το μήνυμά της μετά την περιπέτεια της υγείας της

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή