Μαρία Μπακοδήμου: Όσες φορές μίλησε για τα θέματα υγείας της στέλνοντας ηχηρά μηνύματα

Η Μαρία Μπακοδήμου αποδεικνύει ξανά ότι είναι μαχήτρια και ότι δεν «μασάτα λόγια της»

Μαρία Μπακοδήμου: Όσες φορές μίλησε για τα θέματα υγείας της στέλνοντας ηχηρά μηνύματα
2'

Τις τελευταίες ώρες, η είδηση για την περιπέτεια υγείας της κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ και της TV. Η Μαρία Μπακοδήμου κατάφερε να βγει νικήτρια, έπειτα από νοσηλεία στην εντατική που χρειάστηκε λόγω αλλεργικού σοκ, και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στα social media.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου, που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει, αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία», έγραψε χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης.

https://www.instagram.com/p/DA2goKogUkR/

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει την καρδιά της και μιλά για θέματα υγείας. Πριν από κάποιους μήνες, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της από το νοσοκομείο γράφοντας: «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια αλλά και real life».

https://www.instagram.com/p/C6YuoQvoOgM/

Η παρουσιάστρια, με αυτό το μοναδικό ταλέντο να επικοινωνεί τα όσα της συμβαίνουν με αισιοδοξία και πυγμή, έχει αναφερθεί σε podcast της και στο αυτοάνοσο με το οποίο έχει διαγνωστεί: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία, διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε μια άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη… Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή