Ήταν ηθοποιός και έγινε μοναχός: Από τον ρόλο του «πατέρα Ευτύχιου» στον μοναχό Ιερώνυμο

Μετά από χρόνια επιτυχούς καριέρας στην τηλεόραση, έκανε μια στροφή προς την εκκλησία και έγινε μοναχός.

Ήταν ηθοποιός και έγινε μοναχός: Από τον ρόλο του «πατέρα Ευτύχιου» στον μοναχό Ιερώνυμο
2'

Από ηθοποιός στην τηλεόραση, Ο Ευγένιος Λαμπρινάκος, έγινε μοναχός, και πλέον έχει το όνομα Ιερώνυμος. Συμμετείχε σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως τα «Σαν αδελφές», «Καλημέρα Ζωή», «Δύο Ξένοι», «Ο Υιός του πατέρα» και οι «7 Θανάσιμες πεθερές», αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα πορεία στη ζωή του, μακριά από τον χώρο της υποκριτικής.

Από τον ρόλο του πατέρα Ευτύχιου στον μοναχό Ιερώνυμο

Η πιο χαρακτηριστική ερμηνεία του Λαμπρινάκου ήταν στη σειρά «7 Θανάσιμες πεθερές», όπου υποδύθηκε τον «πατέρα Ευτύχιο» στο επεισόδιο «Απρόβλεπτη πεθερά». Ωστόσο, η πραγματική του στροφή προς τον μοναχισμό σηματοδοτεί μια βαθύτερη αλλαγή στην προσωπική του ζωή. Την Κυριακή, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιλκίς, ο Ευγένιος Λαμπρινάκος χειροτονήθηκε διάκονος από τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Poimin, ο Ευγένιος Λαμπρινάκος, γεννημένος στις 22 Ιουνίου 1973 στον Πειραιά από Μανιάτες γονείς, χειροτονήθηκε διάκονος στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου. Ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ, κατά την τελετή, απευθύνθηκε στον νέο διάκονο π. Ιερώνυμο με λόγια ενθάρρυνσης και καθοδήγησης, λέγοντας:

«Από σήμερα καλείσαι να διακονείς τον Τρισάγιο Θεό, να πράττεις δηλαδή θεάρεστο έργο από ελεύθερη βούληση και επιλογή. Να μην φοβάσαι και να παίρνεις σωστές, υπεύθυνες και δυναμικές αποφάσεις που θα σε ενισχύουν και θα σε ενδυναμώνουν. Να τηρείς το θέλημα του Θεού τον Οποίο να έχεις πάντοτε μέσα στην καρδιά σου».

Η χειροτονία του Λαμπρινάκου στον βαθμό του διακόνου σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στη ζωή του, καθώς αφιερώνεται πλέον πλήρως στην υπηρεσία της Εκκλησίας και της πίστης του. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με σεβασμό και κατάνυξη, ενώ φωτογραφίες από την εκδήλωση δημοσιεύτηκαν στο Romfea, αποκαλύπτοντας το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή