Αναστασία Γιάμαλη: Ο λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία και η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνισή της

«Χειμαρρώδης» για μια ακόμη φορά η Αναστασία Γιάμαλη σε νέα της συνέντευξη

Αναστασία Γιάμαλη: Ο λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία και η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνισή της
1'

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) ήταν η Αναστασία Γιάμαλη.

Για μια ακόμη φορά, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε «έξω από τα δόντια» και απάντησε σε όσους την κρίνουν για την εμφάνισή της, καθώς και για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

«Είμαι αγχωμένη στη δουλειά, για το εάν έχω διαβάσει αρκετά και αν είμαστε έτοιμοι για τον αέρα. Αυτό είναι καθημερινότητα για εμένα. Πρέπει να υπάρχει η ετοιμότητα. Έχω το σύνδρομο της “καλής μαθήτριας”, κάνω ψυχοθεραπεία γι’ αυτό», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

«Το ξέρω πως δεν πρέπει να καθοριζόμαστε από τη δουλειά μας αλλά εγώ ξέρω πως πρέπει να την κάνω καλά. Όταν νιώθω πως ένα θέμα το πήγα ένα βήμα παραπέρα και πως έχω κάνει τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια, κοιμάμαι καλά τα βράδια. Το να βλέπω τους ανθρώπους μου πως είναι καλά και έχω και το άγχος του “πού πάμε”», πρόσθεσε η Αναστασία Γιάμαλη.

Όσο για την κριτική και τα σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν: «Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Στο παρελθόν με ενοχλούσε πολύ γιατί έλεγα εγώ βγήκα να πω ένα ρεπορτάζ γιατί ασχολούνται με το μαλλί μου. Κατάλαβα πως δεν είναι το ντεκολτέ και το μαλλί αλλά για την άποψή μου».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή