Ολοκληρώνονται οι μεταγραφές της σεζόν – Ποια ονόματα είναι στο «περίμενε»

Κλείνουν οι εκκρεμότητες με τις μεταγραφές στα κανάλια και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τη νέα χρονιά

Ολοκληρώνονται οι μεταγραφές της σεζόν – Ποια ονόματα είναι στο «περίμενε»
Unsplash
5'

Με δύο ανακοινώσεις, που περιμέναμε καιρό, κλείνει σιγά σιγά η λίστα των μεταγραφών και οδεύουμε πλέον με κάθε επισημότητα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Το MEGA, μετά την άφιξη της Αναστασίας Γιάμαλη στον ενημερωτικό τομέα, υποδέχτηκε στην ψυχαγωγία τη Φαίη Σκορδά. «Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση. Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία.

Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές. Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να προσγειώνεται στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού, όμως ακόμη η ομάδα δεν έχει κλειδώσει. Για την ώρα μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Νάνσυ Νικολαΐδου είναι η σίγουρη παρέα, με τον Αντρέα Μικρούτσικο να καραδοκεί για τη θέση του σχολιαστή. Η πρώτη επίσημη αναμένεται για τις 16 Σεπτεμβρίου, με τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές, και ο χρόνος πιέζει.

Στον ΣΚΑΪ, που ακόμη δεν έχουμε δει την ανακοίνωση για τη Μαρία Αναστασοπούλου, έρχεται η Φαίη Μαυραγάνη. «Έντεκα χρόνια στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι παράδοση... Ο δωδέκατος είναι... έκπληξη και είναι στον ΣΚΑΪ. Από το Σάββατο 31 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30, η Φαίη Μαυραγάνη θα μας καλημερίζει από τον ΣΚΑΪ με κύρος, ειδήσεις και χαμόγελο.

Δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην κοινωνία, ερευνώντας θέματα με πρωταγωνιστή τον / την πολίτη. Εκεί όπου η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά δυνατά. Επικαιρότητα, ειδήσεις πριν γίνουν viral στο διαδίκτυο, καλεσμένοι που έχουν κάτι σημαντικό και χρήσιμο να πουν. Παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η οικονομία αλλιώς... Μια μεγάλη, ζεστή ΚΑΛΗΜΕΡΑ από τη Φαίη Μαυραγάνη έρχεται σύντομα στον ΣΚΑΪ», αναφέρθηκε στη ανακοίνωση. Η δημοσιογράφος με το νέο μαγκαζίνο θα βγει στον αέρα στα τέλη του μήνα, με στόχο να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Κι ενώ οι εκκρεμότητες κλείνουν, υπάρχουν κάποια ονόματα που ακόμη δεν έχουν κάνει deal. Η Μπέττυ Μαγγίρα έφυγε από τον ΑΝΤ1, καθώς δεν δέχτηκε να δημιουργήσει μία infotainment εκπομπή και να γυρίσει την πλάτη στην «καθαρή ψυχαγωγία». Πρόσωπο λαμπερό και φωτογενές, πάντα βρίσκεται στο μυαλό στελεχών για πρότζεκτ και σόου. Έτσι, ήδη έχει δεχτεί μία πρόταση από την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί για να περάσει το κατώφλι του ΣΚΑΪ ενώ οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να συζητά και για φορμάτ του STAR. Η σόουγουμαν θα είναι εξαιρετικά προσεκτική στο επόμενο βήμα της και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να δώσει τα χέρια για μία ίδιας θεματολογίας εκπομπή με το «I Love ΣΟΥ ΚΟΥ» σε άλλο κανάλι.

Με δάκρυα στα μάτια η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το κοινό του ALPHA και ολοκλήρωσε μία ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία με το «T-Live». «Θέλω να ευχαριστήσω τον ALPHA που μου έδωσε την ευκαιρία. Και θέλω να σας πω ότι μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί εδώ είναι το πρόβλημα. Εδώ βρήκα μία οικογένεια. Η οικογένεια δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων. Βρήκα μία οικογένεια στους συναδέλφους, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο στον χώρο μας, γιατί υπάρχει συχνά κλίμα ανταγωνιστικό και τοξικό στα κανάλια», είπε στην τελευταία εκπομπή καθώς δεν ήταν απόφασή της να μην συνεχίσει στον σταθμό αλλά έχει να κάνει με απόφαση της διοίκησης για εξοικονόμηση budget. Οι εβδομάδες που ακολούθησαν την έφεραν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και όλα έδειχναν ότι οι συζητήσεις με το OPEN προχωρούσαν. Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, το ζήτημα έχει «παγώσει». Άλλωστε, στο κανάλι της Παιανίας υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά για την επόμενη χρονιά και το επόμενο διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο OPEN, τέλος, περιμένουμε την ανακοίνωση και για την Ελένη Τσολάκη, που προορίζεται για την καθημερινή αρένα, ενώ ακόμη δεν είναι τίποτα δεδομένο για την Κατερίνα Ζαρίφη και τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Επιθυμία και από τις δύο πλευρές υπάρχει, ενώ απομένει να δούμε πώς θα πορευτούν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή